Se da calculatorul meu: i5 750 pe Asrock Extreme 4, 8gb ram, retea 100Mbps, PS3 250GB. Vad o bucata din film, fisier .mkv de cel putin 4-5GB. Cand vreau sa vad mai departe de momentul unde m-am oprit si deci tb. sa ii dau speed 120x sa deruleze inainte, imi arunca elegant o eroare. Pe testate, si la viteza de 1.5x imi da eroarea abominabila, doar ca dupa mai mult timp (cam 1min) fata de viteza 120x unde primesc mesaj de eroare cam in 20sec sau mai putin.
Deci - PS3 nu stie / nu are buffer suficient sa faca fast-forward ? E reteaua gatuita nefiind Gigabit ? E calculatorul de vina ca nu da maxim din el ? Sunt cablurile de retea vechi si tb. sa iau altele ?
E super enervant ca nu pot relua un film acolo de unde l-am lasat. Singura optiune este sa las filmul sa ruleze singur pe consola, si din cand in cand sa vad unde a ajuns. Metoda asta imi displace datorita consumului de curent inutil: tv, consola & calculator, care nu stau mereu toate 3 aprinse.
Eroarea asta + blocarea rularii anumitor filme pe consola de catre Sony ma dezamagesc crunt. Mai ca imi doresc un media player unde sa infig stickul si sa rulez mkv-uri & BRrip in direct de pe el, nu via calculator.
Aveti experiente similare de impartasit ? Mai ales, exista o solutie la durerea mea ?