Playstation© 3 network rendering

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
Fă-i onorurile și îngroapă-l, nu a fost proiectat vreodată să i se schimbe bateria, prin urmare nici nu se găsesc acumulatori de schimb.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,245
ebay. Vezi şi nenii care fac modări de diverse chestii, mai au şi piese and stuff.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,245
Shit happens. Unui prieten i-a murit bateria de la T60 la mai puţin de 1 an de la cumpărare, şi nici măcar nu folosise laptopul prea des - sub 8 ore pe săptămână.
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,166
:smile:
Culmea e că nu prea am jucat. Eu sunt Xbox fanboy si mai mult pe ăla il frământ. Am luat PS3 doar pt. Kratos și nici cum ceilalți din casă nu sunt prea incantati de sculă, chiar nu prea-mi explic cum s-a intamplat.
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,166
Da, mulțumesc tuturor, as fi preferat ceva in .ro, mai sap!
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,286
Bateriile vin oricum toate din Asia, n-avem fabrică în țară, deci orice comanzi local tot printr-un intermediar vine. Iar în stoc probabil nu vei găsi la același preț.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
Deci una la mână pe respectivul acumulator nu scrie Sony, deci nu este un produs oficial, deci eu m-aș aștepta să țină... fucko.

Doi la mână, nu știu sincer cât de bine o să se comporte controllerul cu acumulatorul schimbat, mă refer aici la force feedback strenght + durata bateriei.

Trei la mână, dacă controllerul este DualShock 3 aș fi de acord cu o încercare. Dacă este Sixaxis, mai bine iei un DS3 și-i faci parastasul ăstuia.

Chiar, nu ai garanție la controllerul respectiv?


But that is just me :biggrin:
 

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Messages
2,166
La 1 si 2 am sa-ti răspund imediat ce schimb bateria.
3. E Sixaxis și totusi am sa incerc, doar așa, să văd și eu ce e inauntru. :biggrin:

Garantie nu mai am si chiar dacă aș fi avut, tot l-aș fi hăcuit.

Când ne dai și nouă tutorialul?
 
Last edited by a moderator:

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Deci una la mână pe respectivul acumulator nu scrie Sony, deci nu este un produs oficial, deci eu m-aș aștepta să țină... fucko.
Daca nu e un produs oficial nu inseamna ca nu functioneaza corect, Sony nu cred ca isi fabrica acumulatorii singur si oricum exista suficient de multi fabricanti de acumulatori de calitate ca sa nu conteze. Nu e rocket science, e un acumulator, tehnologia e foarte bine cunoscuta si stabila de ceva vreme.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
@radul - imediat ce găsesc ceva timp liber :frown:

@Adi - evident nu puteai să nu demonstrezi cumva că rața-mpunge. Hai să-ți explic cum văd eu problema de la o vreme. Orice răhățel brănduit este căutat în toate găurile posibile pentru defecte, pentru că poartă un brand. Am văzut-o first hand la Leica, nu mă aștept din partea Sony la nimic diferit. Atâta timp cât nu scrie Sony pe el, ci Sunny sau Namsu Tyen, dă-mi voie să mă îndoiesc de calitate. Chiar dacă producătorul acumulatorilor pe care scrie Sony este tot vreun chinez prăpădit, măcar ăia știi sigur că au trecut prin QC. De fapt, de aia sunt și mai scumpi. Și ideea principală este că Sony nu permite schimbarea acumulatorilor la controllere, altfel ar fi pus o trapă, așa cum a făcut Microsoft la XBox. A, și ar fi și comercializat acumulatori.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Orice răhățel brănduit este căutat în toate găurile posibile pentru defecte, pentru că poartă un brand.
Problema numărul 1: Tu presupui că pe lumea asta nu există falsuri.
Problema numărul 2: Tu presupui că un produs non-branded nu poate fi mai bun decât unul branded.
Problema numărul 3: Tu presupui că acest QC chiar există şi se aplşică de fiecare dată.

Îmi aduc aminte de CD-urile şi DVD-urile blanks de mărci uber-cunoscute, gen TDK, Sony and shit, care erau mai proaste decât no-names de cine ştie de unde. nevermind că erau toate făcute în aceleaşi fabrici şi că un QC se făcea la fel pentru toate (brand-ul se aplica DUPĂ QC, nu înainte).

Tu postezi OK de obicei, dar de data asta... hm.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
@Adi - evident nu puteai să nu demonstrezi cumva că rața-mpunge. Hai să-ți explic cum văd eu problema de la o vreme.
Eu cumpar acumulatori compatibili. Am cumparat pe vremuri acumulatori Sony (pentru camerele video) la preturi exorbitante si m-am lasat cand am gasit compatibili. Cand mi-am luat camera foto Canon mi-a venit ideea sa imi iau si un acumulator de rezerva: am gasit original si compatibil la acelasi magazin (renumit din Romania) la o diferenta de pret semnificativa, asa ca am luat un compatibil sa vad cum e; a fost suficient de apropiat de cel original incat sa merite diferenta de pret.

In cazul asta Sony nu vinde acumulatori pentru ca: a) nu vrea sa se incurce cu asta si b) pentru ca e mai profitabil sa iti vanda alt controller. Planned obsolescence. Daca tu insa gasesti un acumulator care merge 3/4 din cel de Sony (45 de ore in loc de 60 la o incarcare) pentru 3-4$ si totusi spui ca e mai bine sa cumperi alt controller ($$$) atunci inseamna ca intr-adevar berea din UK e tare.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
Deci concluzia este că fiecare are un punct de vedere :biggrin:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Da, si nu trebuie nici unul indesat pe gat lui radul. Dupa atata text scris de tine inteleg ca esti total impotriva ideii de acumulator compatibil, pe cand eu o consider ca optiune.
 

chrisTian

Membru
Joined
Jan 6, 2006
Messages
361
Se da calculatorul meu: i5 750 pe Asrock Extreme 4, 8gb ram, retea 100Mbps, PS3 250GB. Vad o bucata din film, fisier .mkv de cel putin 4-5GB. Cand vreau sa vad mai departe de momentul unde m-am oprit si deci tb. sa ii dau speed 120x sa deruleze inainte, imi arunca elegant o eroare. Pe testate, si la viteza de 1.5x imi da eroarea abominabila, doar ca dupa mai mult timp (cam 1min) fata de viteza 120x unde primesc mesaj de eroare cam in 20sec sau mai putin.
Deci - PS3 nu stie / nu are buffer suficient sa faca fast-forward ? E reteaua gatuita nefiind Gigabit ? E calculatorul de vina ca nu da maxim din el ? Sunt cablurile de retea vechi si tb. sa iau altele ?
E super enervant ca nu pot relua un film acolo de unde l-am lasat. Singura optiune este sa las filmul sa ruleze singur pe consola, si din cand in cand sa vad unde a ajuns. Metoda asta imi displace datorita consumului de curent inutil: tv, consola & calculator, care nu stau mereu toate 3 aprinse.
Eroarea asta + blocarea rularii anumitor filme pe consola de catre Sony ma dezamagesc crunt. Mai ca imi doresc un media player unde sa infig stickul si sa rulez mkv-uri & BRrip in direct de pe el, nu via calculator.
Aveti experiente similare de impartasit ? Mai ales, exista o solutie la durerea mea ?
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Un media player normal legat la TV poate face treaba asta mai bine decat PS3, se pare, pentru ca stie unde a ramas si nu face play la viteza mare ca sa continue. Hai ca poti, inca un credit si rezolvi :smile:
 
Top Bottom