Playstation© 3 network rendering

Jailbreak + un homebrew nu o să rezolve ieșirea audio de pe PS3, dacă tot ești audiofil folosești optical out și decodor și aia e. Mie ieșirea analogică mi se pare decentă, folosesc pentru audiție conexiunea pe o intrare auxiliară de la o combină JVC model 1993 2x40W RMS cu boxe bookshelf. Pur și simplu copiez FLACul de pe stick/HDD/PC/whatever și-i dau play de pe PS3 și merge.

În ceea ce privește HDul, dacă nu vrei să treci prin PC, despachetezi .mkv-ul și pe ăla-l duci pe stick la PS3. Oricum ai lua-o, formatul HD de HDD este bound to PC one way or another, că doar acolo a luat naștere. Bluray - ai unitate :biggrin:

Hai să nu mai facem mofturi gratis, se poate? Se poate. Că nu se poate mai simplu, mai curat, mai uscat, blame Sony, dar totuși :smile:
 
SONY, la fel ca și Nokia, știu să facă doar hardware și procese. La software... mai puțin.
 
Câteva intrebări despre streamingul fișiereleor video (computer -> PS3):
Subtitrarile se impacă cu diacriticile?
Sunt afișate meniurile la DVD/Bluray .iso?
Subtitrările integrate in .mkv sunt afișate corect?
Se poate naviga și alege o anumită opțiune din lista de audio channels din whatever format .mkv .m2ts .wmv ?
DTS downmix to stereo se poate ?
 
1. Nu.
2. N-am încercat BluRay streaming, până și la mkv 1080p se împiedică uneori, nu ai cum să atingi rată de transfer suficientă decât via Gigabit network. Deci mai bine cumperi discul.
3. Doar cu diacriticele nu se pupă, în rest e corect.
4. Da, la transcode.
5. Se face automat.
 
Mulțumesc mult Neo, m-am liniștit acum, s-a inlocuit un pitic cu altul, urmatorul pas e rețeaua gigabit.
 
Last edited:
Yea, faci streaming la 45GB de film cu bitrate de 40-50Mbps prin wireless. Sigur că da. Și marmota? :smile:
 
N-am zis ca fac, ma intrebam cum as putea face, ca PC-ul n-am cum sa-l conectez la router cu sarma, ci doar cu un wireless... :frown:
 
Mai astepti vreo 15 ani si o sa il conectezi wireless la viteze Gigabit. Pe vremea aia streamingul o sa necesite 100 Gbps, dar o sa poti vedea filmele foarte vechi wireless :lol:
 
Sony = idiot$. Exista vreo posibilitate pentru PS3 sa faca HD & lossless playback de pe HDD extern?
 
Last edited by a moderator:
Of Doamne. Face și așa dacă îți copiezi prin rețea fișierul pe HDDul intern al consolei. Ideea e că poți dacă nu mă înșel playback și de pe HDD extern, numai că HDDul extern trebuie să fie formatat FAT32.
 
Useless. Imi iau Atom HTPC la sulivara, cand oi avea bani.
 
Last edited by a moderator:
Am zis mai sus: deși are hardware pentru așa ceva, PlayStation 3 și SONY retards nu știe să facă (bine și comprehensiv) nimic altceva decît jocuri (unde se descurcă excelent). Mă rog, frustrant...
 
Face și așa dacă îți copiezi prin rețea fișierul pe HDDul intern al consolei. Ideea e că poți dacă nu mă înșel playback și de pe HDD extern, numai că HDDul extern trebuie să fie formatat FAT32.
Adica pot copia un blu-ray, prin retea, pe hdd inclus in consola ? Nu cred, tocmai din cauza FAT32, care este si pe hdd-ul consolei. Sau nu stiu eu ?:what:
Decat sa aruncati banii pe atoame si alte procesoare impotente la decodat blu-ray, mai bine iei un media player dedicat, cum e cel de la ACRyan. (nu, nu lucrez pt. ei, desi as dori HD mini).
 
Formatul de fișiere al PS3-ului nu este FAT32 din păcate, so you fail :smile: Și da, se poate.

Media player dedicat când ai PS3 este total inutil.
 
Back
Top