Eu am
Philips HR 2725 pentru că m-am săturat să folosesc carne gata tocată sau tocată intr-o maşină necuraţată, iar la final sa găsesc ditamai zgârciuri in sarmale.Vorba ardeleanului: aşa-i când n-ai lucrul tău!
Ce nu-mi place:
Carnea trebuie tăiata fâşii subtiri cam 2 cm/2cm - cam time consuming.
Toata spoiala aia de nichel s-a dus la prima spălare in maşina de spălat vase (si da scria in instrucţiuni că nu am voie s-o spăl in maşina de spălat vase, insă eu nu şi nu) => acum arată f.urât.
Mecanismele interioare/ roti dinţate , cremaliere sunt din plastic - ei o prezintă ca un feature, in sensul ca mai bine se rup alea decât să se strice ceva pe la motor (şi poti cumpara piese de schimb oricand de la Philips - nu stiu cum ar funcţiona asta , prefer să nu aflu cât de curand)
Se spală greu, iţi trebuie răbdare sa ajungi cu peria prin toate coltişoarele.
Are 2 site - una mai măruntă rezultă o carne parcă prea fin tocată, iar prin sita (mai) mare - produsul e acceptabil. Mi-ar fi plăcut să existe ceva si intre cele 2 dimensiuni.
Acesoriul de facut paste este absolut nefolositor , nu intru in amănunte - pur si simplu nu ies.
In rest numai plusuri - gustul sarmalelor mele - priceless- me foarte happy de achizitie. La noi in casă se găteşte serios, o folosim de 2 ani chiar intensiv si singurul lucru pe care nu l-a tocat a fost niste şoric(i) care s-a amalgamat pe sită, melc, cuţit pană am simtit ca suprasolicit motorul şi n-am mai insistat.