Masina electrica de tocat carne.

De Pasti mai putin miel (un bors da, un stufat poate, friptura nu), mai mult curcan. Ca bani de turma n-am. :biggrin:

O sa incerc sa ma documentez in magazin. Desi se minte la greu ref. caracteristici: pe toate masinile e banner cu 800W, 1000W, 1300W. Dar daca intorci masina si te uiti pe eticheta de dedesubt vezi puterea reala: 150W, 300W. Sucs! Au ajuns astia sa inventeze un "PMPO" si la electrocasnice! :zbang:
 
ALPINA FTW. 1000W (PMPO-ul de masina de tocat carne). 300W reali. Arata OK, plastic alb, site inox, cutit idem. Inca n-am tocat nimic cu ea ca aseara pe la 21.00 a aterizat. 220 roni, Real. Astept sa se ieftineasca ardeiul gras, sa-i umplu de carne. :biggrin:
 
Intrebare: oare restul pieselor metalice (palnia, corpul masinii, striatiile melcului si piulita de strangere), care teoretic sunt facute din aluminiu dar practic parca ar fi un fel de zamac, or fi ele dishwasher-proof? In cartea masinii nu scrie nimic. :frown:
 
Eu zic că nu merg spălate la mașină.
Dacă totuși mori de curiozitate pune melcul (măcar ăla nu se vede).
Aș putea să-ți trimit poze sa vezi cum s-au facut ale mele si pe de alta parte mare lucru nu faci dacă le speli la mașină, pentru că nu o să le curețe cum trebuie, tot o să rămână urme fine de pâine pe la striatii, de data asta si uscată la xx grade.
 
:cry: Mda, banuiam eu ca nu-i prea place aluminiului combinatia aia de detergent, apa fiarta si sare. Melcul nu-l bag ca n-am chef sa inghit odata cu carnea toti oxizii aia care se formeaza. :biggrin:

Multumesc pt. raspuns.
 
Deci DA! Numai impresii pozitive, toaca de zici ca e Ferrari. :biggrin: Din acest motiv distractia tine foarte putin, cam 1 minut pentru 2Kg de carne.
 
Back
Top