M-ai înțeles greșit: eram șocat de cantitatea de jocuri, nu m-am gîndit defel la piratare, ci doar la sumele de bani care s-au dus înspre achiziționare.Poate unele le-a primit cadou. Daca stii vreo metoda de a pirata jocuri pe Steam zi aici, ca sunt curios.
In ultimii 5 ani cred ca am avut 4-5 BSOD si 2 au fost de la un anume driver, restul de la niste memorii care oficial vor 1.65V, placa de baza le punea la 1.64 si merg perfect puse manual la 1.66V. Asta e pe un computer uzual, nu are nimic non-consumer in el si am rulat la un moment dat si cate o ferma intreaga de servere virtualizate (vreo 8 in total), Win XP in toate variantele, parca si Win 3.11, Linuxuri (Ubuntu si softuri de NAS), FreeBSD, in VirtualBox, VirtualPC 2004 si 2007, VMware Server 1.x etc. Si nu mai folosesc Win XP de ceva ani, dar chiar si atunci nu aveam BSOD prea des.Pai daca nu vad 2 BSOD-uri pe saptamana inseamna ca am fost ocupat si n-am avut timp de calc. Asa, stand nefolosit, avea si Win95-ul uptime de o luna...
BTW, ultima reinstalare de XP a fost ieri, cand mi s-a crashuit in timpul testelor de viteza in retea. BSOD la login.
E posibil sa fi costat destul de mult, dar nu obligatoriu. Din cele 48 de jocuri pe care le am cumparate (pana in 200 GB) multe au costat 2..5 euro bucata si cateva vreo 10 euro bucata. Sunt promotii destul de bune din cand in cand, mai ales la jocuri mai vechi pe care poti sa le iei la pachet cu un discount de pana la 80-90%. Vechi poate sa insemne si 5 ani dar si un an, reducerile la cele mai recente sunt mai rare si mai mici dar daca astepti gasesti ocazii bune, in special de craciun si paste.M-ai înțeles greșit: eram șocat de cantitatea de jocuri, nu m-am gîndit defel la piratare, ci doar la sumele de bani care s-au dus înspre achiziționare.
Toate jocurile alea Steam sînt cumpărate?
Tu ești specializat în bușit windowsul și asta înțelegi prin folosirea computerului? Am dat suficiente chestii în lista aia cât să-ți dai seama că este folosit destul de mult. Logic nu tastez regedit -> enter apoi delete la mișto doar doar mi-o da bsod și să-i spun hackingPai daca nu vad 2 BSOD-uri pe saptamana inseamna ca am fost ocupat si n-am avut timp de calc. Asa, stand nefolosit, avea si Win95-ul uptime de o luna...
BTW, ultima reinstalare de XP a fost ieri, cand mi s-a crashuit in timpul testelor de viteza in retea. BSOD la login.
se intampla sa am nevoie de cate o chestie
Cica Untangle (server si client VPN) suporta conectarea la un server prin multiple conexiuni la internet si viteza prin VPN se insumeaza. Partea proasta este ca licenta e pe baza de abonament lunar si costa enorm.
Cunosti clientul si serverul din XP? Daca da, explica-mi te rog, cum fac sa insumez viteza unei conexiuni ADSL (Romtelenoise) cu una 3G (RDS mobil) si sa obtin peste 300 KB/s la download prin VPN de pe un server conectat PPPoE (RDS). Dar explica asa, ca pentru to(n)ti, cu click-uri si poze si mai ales o demonstratie ca merge!Toate serverele VPN pe care le cunosc pot să facă asta. Pe gratis. Tot ai nevoie de un server VPN undeva așa că nu prea faci nici o treabă.
Intrebare: "De ce ai asculta muzica lossless de pe serverul de acasa cand pleci in alta localitate?"Maine ma duc la parinti si vreau sa-mi ascult muzica lossless direct de pe server.
Cunosti clientul si serverul din XP?
cum fac sa insumez viteza unei conexiuni ADSL (Romtelenoise) cu una 3G (RDS mobil) si sa obtin peste 300 KB/s la download prin VPN de pe un server conectat PPPoE (RDS).
Dar explica asa, ca pentru to(n)ti, cu click-uri si poze si mai ales o demonstratie ca merge!
Maine ma duc la parinti si vreau sa-mi ascult muzica lossless direct de pe server.
Cica Untangle (server si client VPN) suporta conectarea la un server prin multiple conexiuni la internet si viteza prin VPN se insumeaza. Partea proasta este ca licenta e pe baza de abonament lunar si costa enorm.