So here we are, tanc nou. La fel ca și
data trecută, avem un mâț foarte interesat de noua jucărie.
N-o să o dau în detalii tehnice, există review-uri pe toate gardurile. Da, e considerabil mai mare decât Antec P183. Aveam niște ventilatoare
Corsair SP120 noi nouțe - intenționam să le folosesc la o răcire improvizată de placă video, da' nu a fost să fie, așa că au rămas neatinse - pe care le-am pus în rama din fața carcasei. Sunt puse pe controller-ul carcasei, la 7V sunt excelente. La 12V vâjâie un pic, dar nu pare să fie nevoie de atâta vânt.
Și cam așa arată, în sfârșit am spațiu de manevră. Pt. prima dată în mulți ani, am folosit tăvițele pt. HDD-uri pentru... HDD-uri. Cu o mică modificare, am folosit garnituri rămase de la un vechi Antec, fiind ceva mai groase decât cele incluse în pachetul din carcasă. Am folosit ventilatoarele originale ale carcasei, prinse cu șuruburi clasice și puse garniturile incluse. Nu-mi prea place, parcă zumzăie, așa că o să remediez folosind prinderile mele din cauciuc.
Placa de bază nu-mi permite să controlez ventilatoare pe mufa de PWR FAN, așa că am folosit un cablu din pachetul ventilatoarelor Corsair, cu care stă undeva la 800 RPM, scăzut de la 1050-1100 RPM cât au standard. Celelalte două sunt controlate de placă și stau undeva sub 700 RPM.
Și toată șandramaua iese cam 10cm de sub birou. Fcuk.
Deja am în gând mici modificări. Am făcut rost de cabluri SATA ceva mai scurte - de-alea roșii, dar cu clemă și sunt de 26AWG, la fel ca și cablurile incluse în pachetul plăcilor de bază. Și cablul ăla de la placa de sunet mă zgârie pe ochi, o să fie nevoie să-l schimb.
That's all folks.
PS: placa video e GTX780. Radeon-u' 290 s-a hotărât să dea colțu'.