Ce carantina dom'le? S-o crezi tu ca rezolvi asa usor. :P
Marius '95 troubleShooter Sugar daddy Feb 9, 2010 #843 E "aranjata" intens. Daca puneau un pic mai mult blur pe "FLACARA" iesea chiar bine, ca restul e ok.
war4peace Membru Senior Feb 9, 2010 #844 No shit, eu credeam că-i adevărată! Ce chestie, dom'ne, ce chestie!
Marius '95 troubleShooter Sugar daddy Feb 9, 2010 #845 Ai zis "poza e de toti banii". Credeam ca nu ti-ai dat seama. Acum e facatura, nu poza.
Marius '95 troubleShooter Sugar daddy Feb 9, 2010 #846 Dihydrogen Monoxide kills! http://www.dhmo.org/ Cat de prosti pot fi unii?
bausto The year of grace, 2007 Feb 9, 2010 #848 Aqua banalis . Asa se numeau medicamentele inainte sa le spuna carboximetilceluloza sau cinnamal-aldehida cinamica.
Aqua banalis . Asa se numeau medicamentele inainte sa le spuna carboximetilceluloza sau cinnamal-aldehida cinamica.
SCViper Membru Senior Sugar daddy Feb 9, 2010 #849 Top 3 science pranks . Hexapod robot dance competition. Loved the robot with a disco ball for a head .
Top 3 science pranks . Hexapod robot dance competition. Loved the robot with a disco ball for a head .
Marius '95 troubleShooter Sugar daddy Feb 10, 2010 #850 Din acel top 3 science pranks mi-a placut aia cu reactorul nuclear facut acasa.
SCViper Membru Senior Sugar daddy Feb 10, 2010 #853 Best. Action. Scene. EVAH! . PS: Indoor RC plane acrobatics.
war4peace Membru Senior Feb 11, 2010 #855 Am găsit dovada faptului că Poliţa Rutieră e cu... susu-n jos!
SCViper Membru Senior Sugar daddy Feb 12, 2010 #856 This guy is absolutely awesome. Aveti rabdare si ascultati toate 9 minutele, e genial .
IceCub Membru Senior Feb 12, 2010 #857 SCViper said: This guy is absolutely awesome. Aveti rabdare si ascultati toate 9 minutele, e genial . Click to expand... E genial si are perfecta dreptate.
SCViper said: This guy is absolutely awesome. Aveti rabdare si ascultati toate 9 minutele, e genial . Click to expand... E genial si are perfecta dreptate.
LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy Feb 13, 2010 #859 De fiecare dată când deschid pagina asta se uită nenea din ataşament la mine. Vouă vi se pare fun? Attachments jpg.jpg 81.6 KB · Views: 52