Is this fun or what? :D

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Messages
818
Yeah... don't be evil my ass. :biggrin:
 

Attachments

  • vittu.PNG
    vittu.PNG
    31.4 KB · Views: 87

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Lasa ca a mai cumparat cineva o statiune de schi din Austria cu 1E. Chestia e ca statiunea aia (ca si banca) vine si cu cateva zeci/sute/milioane de E datorie.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,176
Huh era de la faptul că va fi înființată peste doi ani și deja a fost vândută.
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Si postul meu era de la faptul ca 3E nu e chiar "ieftin" :smile:. Comes with strings attached.
Am vazut acel 2001 transformat gresit in 2010.
 

Spawn

Membru Senior
Joined
Apr 7, 2006
Messages
552
Super, la "scoala de soferi pentru examenul la traseu spaga septembrie 2008 = vezi Monitorul Oficial, partea a VI-a, categoria finanţări nerambursabile" eram pe jos. :haha:
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Messages
818
Poza luata din manualul de utilizare Mireo 3.0. :biggrin:
 

Attachments

  • poza.JPG
    poza.JPG
    24.4 KB · Views: 91

sabertooth

Membru Senior
Joined
Aug 8, 2006
Messages
583
Comentarii pe un magazin virtual la D60.

Intrebare:
nu are 5 dar 4 tot are(pentru ca nu vine cu Obiectivul standard cu VR.), dar... sincer... nu stiu cum faceti voi de folositi mai mult de 1 punct de focalizare... pt mine e mult mai simplu sa compui poza si apoi sa o realizezi doar cu punctul central de focus. Pentru clasa din care face parte, la ce il folositi cu atatea puncte de focalizare?( si asta nu e o intrbare retorica)

Raspuns:
De exemplu folosesti punctele acelea de focus pentru determinarea automata a profunzimii campului sau pe modul sport. E simplu, daca n-ai nu-l folosesti si nici nu stii pentru ce e bun, daca ai realizezi pentru ce e bun. E similar cu live-view.

^ 46 din 95 vizitatori au gasit util acest comentariu.
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,905
Munca de IT-ist:

Cand ne chemi sa-ti mutam calculatorul, asigura-te ca l-ai lasat ingropat sub o juma' de tona de carti postale, poze de-ale copiilor, animale impaiate, flori uscate, cornuri uscate si dosare patate cu cafea. Noi nu avem o viata personala, si suntem adanc miscati cand putem trage o ocheada fugara prin viata ta.

Nu nota nimic. Niciodata. Putem sa redam mesajele tale de eroare de la noi.

Cand un informatician spune ca vine la tine, du-te bea o cafea. In felul acesta nu vei fi acolo cand vom avea nevoie de parola ta. Pentru noi, memorarea a 700 de parole de screen-saver e floare la ureche.

Cand ne suni, spune-ne ce doresti sa faci, nu ceea ce te impiedica sa faci acel lucru.

Nu avem nevoie sa stim ca nu poti folosi programul cutare pentru ca calculatorul tau nici macar nu porneste. Sau mai bine: cand ne suni, nu ne spune deloc de ce ne chemi la tine. La ce bun ne-ar putea folosi?

Cand un informatician iti trimite un mesaj foarte important, sterge-l imediat. Erau doar teste.

Cand un informatician e la biroul lui si mananca, intra drept inauntru si varsa-ti of-ul. Existam doar pentru a sluji.

Cand xeroxul nu functioneaza, cheama-ti informaticianul. Doar contine componente electronice !

Cand un informatician iti spune ca imprimantele nu au cartus in ele, sustine-ti punctul de vedere. Savuram argumentele relevante.

Cand un informatician iti spune ca va veni in scurt timp, raspunde cu un ton aspru:"Si cam cate luni intelegi tu prin scurt?" Acest lucru ne motiveaza.

Cand imprimanta nu vrea sa tipareasca, retrimite documentul de cel putin 20 de ori. Deseori documentele dispar in gaurile negre. Daca imprimanta nu tipareste nici dupa 20 de incercari, trimite documentul la toate celelalte 68 imprimante din instanta. Una din ele trebuie sa functioneze!

Nu invata nici un termen tehnic. Cand spui "Nu-mi merge chestia aia", stim exact ce vrei sa spui. Daca cablul de la mouse continua sa iti dea jos poza inramata a cainelui tau,ridica calculatorul si inghesuie cablul sub el. Cablurile de mouse au fost facuta sa reziste la 20 kg.

Daca tasta spatiu nu mai functioneaza, arunca vina pe varianta noua de program. De fapt tastaturile savureaza foarte mult kilogramul de firimituri si de unghii dinauntru.

Daca primesti un mesaj care spune "Are you sure ?", fa cat de repede poti click pe butonul Yes. La naiba, daca n-ai fi sigur, atunci nu ai face ce faci, nu ?!

Simte-te liber sa zici lucruri de genul "nu ma pricep la porcariile astea de calculatoare". Nu ne suparam cand auzim ca se face referire la arealul nostru de expertiza profesionala ca fiind porcarie.

Cand vrei sa schimbi cartusul la imprimanta, cheama-ti informaticianul. Schimbarea unui cartus de impimanta este o sarcina extrem de complexa, si se recomanda ca ea sa fie executata doar de un inginer licentiat in fizica nucleara.

Cand te intalnesti cu un informatician duminica la aprozar, intreaba-l ceva de calculatoare. Lucram si in weekend.

Nu nota nimic din ceea ce te invatam. Ne place sa repetam la infinit aceleasi lucruri.

Cand ne semnalezi ca nu ai acces in retea, jura-te ca ai introdus parola corecta. Calculatoarele o iau razna deseori.

In loc sa ne spui ce s-a intamplat, spune-ne doar ca "a disparut chestia aia desi n-am facut nimic".

Calculatoarele se aseamana cu Triunghiul Bermudelor, si noua ne plac misterele!
 
Top Bottom