Întrebări pe care ni le punem de mult

Mistral

Alien
1+1=10 uneori.

Am si eu o intrebare. De ce exista numai 2 sexe? Masculi si femele? De ce nu-s mai multe?
 

Rabbit

Nebun
Pentru că perpetuarea speciei e posibilă cu doar două şi totul în acest univers merge pe principiul mai puţin/simplu = mai bine.
 

Mistral

Alien
Aha, pai daca o iei asa, exista specii asexuate. Aia e si mai simplu. Oamenii de ce au 2 daca se poate si cu unul?
 

takeda

not human
Perpetuarea multor specii e posibila si cu unul singur. :biggrin:

De ce netotii "audiovizualului" simt nevoia sa adauge "consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii" la finalul reprizelor de publicitate? Si consumul excesiv de coca-cola, medicamente, ciocolata si alte bunuri de consum la care se face reclama dauneaza grav sanatatii.
 

Rabbit

Nebun
Oamenii de ce au 2 daca se poate si cu unul?
Pentru că Adam avea o coastă în plus :biggrin:

Si consumul excesiv de coca-cola, medicamente, ciocolata si alte bunuri de consum la care se face reclama dauneaza grav sanatatii.
Dacă mănânci ciocolată până mori, mori doar tu. Dacă bei alcool până mori, e posibil să bagi cuţitul şi în nevastă înainte.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Ciocolata poate produce de asemenea nervozitate, şi stări de anxietate, deci poţi băga cuţitul după 10 l de cola :tongue:
 

Azazel

Barbar
Originally posted by Rabbit
Dacă mănânci ciocolată până mori, mori doar tu. Dacă bei alcool până mori, e posibil să bagi cuţitul şi în nevastă înainte.

Deci corect ar fi: consumul excesiv de alcool daunează grav sănătăţii altora. Sau mai exact: orice (apa, mere, pere, bere) consum dacă este suficient de excesiv dăunează grav sănătăţii.
 

L

factorul uman
Cum schimbă troleibuzele macazul?
Mr.Shrek de pe price nu a explicat exact cum trebuie. Ideea principala este ca in momentul in care exista consum de curent pe portiunea macazului, troleul "o ia" intr-una din directii. Daca nu exista consum de curent pe portiunea macazului atunci ramane in pozitia "by default". Consumul exista cand troleibuzul accelereaza sau franeaza...
 

morph

Membru Senior
Pai crezi ca o simpla pompa de frana face fata la un troleibuz? Trebuie sa aiba un inlocuitor electric la servo :smile:
Oricum, din moment ce pui betele la troleibuz pe sarma devine consumator.
 

Tora

Membru Senior
Câte altering reputation points are Rabbit pe price, că Bill are 11 :biggrin:
PS: Chestia cu about :mozilla chiar n-o ştiam.
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Pai calculeaza, ca e usor...
bill are 4 caractere in nume si 11 puncte
rabbit are 6 caractere in nume si x puncte
Regula de 3 simpla: x = 11*6/4 = 16,5... din astea se ia doar partea intreaga, deci 16! :biggrin:
 

jarod

Super Moderator
Telefoanele cu acumulator Li-Ion sau Li-Polimer pot fi lasate/uitate in priza la incarcat mai multa vreme fara ca acest lucru sa afecteze durata de viata a bateriei? Cica la astea cu Li-Ion/Polimer poti sa le incarci cand vrei ca nu au nimic.
 

popetes

Unbreakable
Eu ştiam că şi cele Li-Ion acumulează reziduuri, dar într-o perioadă sensibil mai lungă de timp comparativ cu cele NiMH.
 

Quark

Zis și Brucan
Pe oricare poti sa le lasi ORICAT in priza ca incarcatorul e "smart" si detecteaza cand accu s-a incarcat. Recomandarea ca sa nu le lasi in priza la nesfarsit urmareste protejarea incarcatorului, nicidecum a acumulatorului.
 

Wolfie

ulf de mare
Nu încărcătorul este cel care opreşte procesul de încărcare al acumulatorului, ci telefonul. Acumulatorul unui telefon nu este doar o baterie reîncărcabilă, el are un circuit care monitorizează temperatura, tensiunile la borne etc. Telefonul primeşte informaţiile de la acesta şi acţionează corespunzător. Ca o masură suplimentară telefonul întrerupe încărcarea dupa aprox. 2-3 ore (depinde de model) indiferent de starea bateriei, drept pentru care indicaţiile vânzătorilor de a lăsa telefoanele la încărcat 10-14 ore (la prima încărcare) sunt greşite. Acumulatoarele Li-Ion şi Li-Pol nu prezintă fenomenul de ”memorie„, deci nu necesită formatare. Puteţi să le încărcaţi când doriţi, dar este indicat să faceţi asta înainte de a se stinge telefonul pentru prelungirea duratei de viaţă a acumulatorului.
 
Top