nicolin
Banned
AdrianB1, da stiu ca un desktop va fi, INTOTDEAUNA, mai bun dpdv al raportului performanta/cost. Ca sa nu mai zic de posibilitatea unui upgrade serios.
Insa eu nu mai lucrez pe desktop demult.
Adica mai am un desktop acasa insa nu l-am mai folosit de (cred) 2 ani si mai bine.
In plus 5780 este, cel putin in momentul de fata, cea mai rapida solutie single-chip.
Intrebarea o pusesem pentru ca, tocmai din aces considerent, pare a fi o "investitie" mai mult decat rezonabila fata de orice alternativa de pe piata in momentul de fata.
Neo, intr-adevar, ATI nu dispune de suport PhysX si nici CUDA.
Singura splutie de la nVidia (in acest moment) care se apropie de acest ATI ar fi un nVidia FireGL5000, GeForce GTX 470/460 sau un 280.
Nu am gasit niciun model disponibil in RO cu vreunul din aceste chip-uri.
Ce vad ca s-ar gasi la noi ar fi modele cu "cel mult" un 335 ?
Si, daca ma gandesc ca o pot lua razna atat raportul RON/EUR cat si cota TVA, plus faptul ca toamna incepe sezonul de scumpiiri, poate ca, totusi, nu ar fi o investitie atat de rea?
Insa eu nu mai lucrez pe desktop demult.
Adica mai am un desktop acasa insa nu l-am mai folosit de (cred) 2 ani si mai bine.
In plus 5780 este, cel putin in momentul de fata, cea mai rapida solutie single-chip.
Intrebarea o pusesem pentru ca, tocmai din aces considerent, pare a fi o "investitie" mai mult decat rezonabila fata de orice alternativa de pe piata in momentul de fata.
Neo, intr-adevar, ATI nu dispune de suport PhysX si nici CUDA.
Singura splutie de la nVidia (in acest moment) care se apropie de acest ATI ar fi un nVidia FireGL5000, GeForce GTX 470/460 sau un 280.
Nu am gasit niciun model disponibil in RO cu vreunul din aceste chip-uri.
Ce vad ca s-ar gasi la noi ar fi modele cu "cel mult" un 335 ?
Si, daca ma gandesc ca o pot lua razna atat raportul RON/EUR cat si cota TVA, plus faptul ca toamna incepe sezonul de scumpiiri, poate ca, totusi, nu ar fi o investitie atat de rea?