ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Fiind în căutare de aşa ceva (mai noi sau chiar şi mai vechi), îmi permit să deschid acest topic nou, cu speranţa că m-ar putea ajuta, dar că i-ar putea ajuta şi pe alţii.
Pentru început aş face o listă cât mai scurtă (nu e un top, deşi HL2 merită primul loc, cred eu) cu jocurile ce se încadrează în titlul topicului şi pe care le-am considerat foarte bune la vremea lor şi pentru totdeauna. Totuşi şi în ciuda faptului că au existat jocuri cu gameplay foarte bun, n-am să cobor sub anii 2000, când grafica a-nceput să fie ceva mai OK.
Half Life 2
RTCW şi Wolfenstein cele moderne (the old blood şi the new order)
No one lives forever 1 şi 2
IGI 2
STALKER SoC
Metro 2033 redux + last light (e în desfăşurare)
Call of Duty (cele din jurul anului 2000), dar şi unele moderne, de ex. Black Ops
Far Cry 1, 3, acum îl joc pe 4
Crysis 1, 2, acum îl joc pe 3
DOOM 2016
Bioshock 1
Aş încerca:
seria Fallout
Deus Ex - am auzit vorbe frumoase despre Human revolution
Hard reset (un soi de DOOM)
Bioshock 2 (deşi 1 mi s-a părut o mică porcărioară... jucabilă, totuşi)
Left4dead 2
seria Titanfall
CoD - Infinite warfare
Battlefield 1
Dacă ştiţi ceva de ele sau puteţi recomanda şi altele, sunt deschis la sugestii.
Pentru început aş face o listă cât mai scurtă (nu e un top, deşi HL2 merită primul loc, cred eu) cu jocurile ce se încadrează în titlul topicului şi pe care le-am considerat foarte bune la vremea lor şi pentru totdeauna. Totuşi şi în ciuda faptului că au existat jocuri cu gameplay foarte bun, n-am să cobor sub anii 2000, când grafica a-nceput să fie ceva mai OK.
Half Life 2
RTCW şi Wolfenstein cele moderne (the old blood şi the new order)
No one lives forever 1 şi 2
IGI 2
STALKER SoC
Metro 2033 redux + last light (e în desfăşurare)
Call of Duty (cele din jurul anului 2000), dar şi unele moderne, de ex. Black Ops
Far Cry 1, 3, acum îl joc pe 4
Crysis 1, 2, acum îl joc pe 3
DOOM 2016
Bioshock 1
Aş încerca:
seria Fallout
Deus Ex - am auzit vorbe frumoase despre Human revolution
Hard reset (un soi de DOOM)
Bioshock 2 (deşi 1 mi s-a părut o mică porcărioară... jucabilă, totuşi)
Left4dead 2
seria Titanfall
CoD - Infinite warfare
Battlefield 1
Dacă ştiţi ceva de ele sau puteţi recomanda şi altele, sunt deschis la sugestii.
Last edited: