Man On Fire 8.5/10 - Denzel e la inaltime, nu ma asteptam sa-l vad intr-un asa film bun, mai ales ca filmele lui anterioare nu m-au impresionat deloc.
The Girl Next Door - 7/10 - eram convins ca e doar un film cu adolescenti americani, dar pana la urma am fost placut surprins, mai ales de final.
Toate Panzele Sus - 10/10 - revazut acum cateva zile pe calculator. Mi-am adus aminte de copilarie cand l-am vazut prima data. Anton Lupan, Gherasim, Irimia si mai ales Ismail. - merita revazut macar odata la 2 ani
Stark Raving Mad - 5.5/10 - nimic impresionant, pacat de Seann William Scott
13 Going On 30 - 5.5/10 - OK pentru o duminica dupamasa, dar spre final devine plictisitor si m-a luat somnul cu toate ca era doar 6 PM
Van Helsing - 5/10 - mi-ar fi placut sa-l vad cand aveam 12 ani
The Whole Ten Yards - 5/10, dezamagire totala. Film extrem de plictisitor, nimic interesant, nici pe departe nu se ridica la nivelul primului
Fahreinheit 9/11 - fara nota, pretty interesting. Oare tot ce zice ala acolo o fi adevarat ?
Hellboy - 6/10 - dintre toate filmele de "gen" (League Of..., Van Helsing, etc) asta mi-a placut cel mai mult, probabil si din cauza umorului personajului principal.
The Butterfly Effect - 9.5/10 - no comments, intra in topul filmelor "ciudate"