In ziua de azi producatorul zice ca ar trebui sa consumi din ea "recomandabil" cam jumate din cifra aia mirifica pentru a fi fiabila, rece, etc. Asa ca e mai degraba o sursa de 500W buna, ca nu va duce constant o sarcina 1000W.
Mnu chiar, dacă Seasonic a pus pe ea 1000W, atât poate duce constant. Thermal throttle dacă pui perne pe ea și bagi tot în saună, poate, într-o carcasă măricică n-are probleme (mai ales că este full modulară, deci cable clutter merge ținut la un minim).
Este foarte greu s-o încarci, dar nu imposibil, un 3-4 way SLI și un quad core de la Intel overclockat puțin rezolvă fără probleme treaba.
Pe mine mă tentează ideea de future proof. Deja carcasa mea are 3 ani și sincer nu simt nevoia să o schimb, ceea ce mă aduce foarte aproape de estimarea mea când am luat-o (minim 5 ani durată de viață, undeva pe la 10 ani efectiv).
Sursa care o am (Antec Signature 650W), deși este minunată, este dusă destul de aproape de limite când fac ceva serios cu PCul (randări, de exemplu); în jocuri este ok. Motiv pentru care o vreau înlocuită și trecută în rezervă, astfel de surse nu se vând ever
Până acum nu avea înlocuitor demn, acum are.