Nu, din pacate. Lastun nu are confortul unui Mercedes, daca mergi din Bucuresti la Suceava iti rupe fundul si spinarea. Nu are performantele dinamice, adica nu poti sa depasesti in siguranta decat carute. Nu are aer conditionat, nu are spalator la luneta (daca ninge stergatorul ala conteaza enorm) etc., asa ca diferenta de functionalitate intre Lastun si Mercedes e enorma, in schimb cea intre Spire si Seasonic se rezuma la asta:
- computerul merge la fel, nici mai repede nici mai incet
- Seasonic e mai silentioasa, conteaza daca nu ai placa video in computer, nu conteaza daca ai un 5950 bi-turbo
- Seasonic are niste parametri fantastici la chestii pe care nu le vezi, gen suruburi inoxidabile la toba de esapament
- Seasonic e probabil ceva mai fiabil, dar ambele te tin mai mult decat pana la primul upgrade
- dar Seasonic costa de 10 ori mai mult
Am inteles raspunsul tau, imi pare rau ca singura sursa buna de pe piata din Ro e atat de scumpa. Imi place ideea de modular, dar nu merita mai mult de 10$ in plus (nu costa mai mult de 5$ in plus), imi place ideea de fanless dar sunt mai linistit cu un ventilator lent de 120 la orice sursa peste 200W, imi place ideea de 80 Plus Gold dar sunt si surse la mai putin de jumatate din pretul respectiv care au aceasta certificare si de fapt o asemenea sursa caut.