Zicala aia e un fel de lamă cu două tăişuri. Nu-mi voi cumpăra laptop Apple pentru că e mult prea scump faţă de alte preţuri de pe piaţă, dar nici nu voi lua alt model ieftin doar pentru că voi avea grijă mai mare cu el. Caut calea de mijloc şi mă duc acolo unde îmi permite bugetul. Ieftin şi prost? Da, în special la electronice. Exemplul dat de tine e o nişă. De ce să dau 250 lei pe o sursă scumpă când pot da cel mult 100 lei pe una noname? Acum vreo două luni când mi-a sărit piticul ăsta în cap un coleg de servici lua amendă cu un detector Whisler care a costat vreo 350 lei. Ok, nu e sigur 100% nici unul de 100 milioane, însă rata de alarme false scade cu cât e mai scump. Şi aici ca peste tot e un mijloc, nici prea ieftin că-i jaf dar nici foarte scump că nu merită.
Am mai citit câteva păreri despre detectoare de radar, în special pe forumuri auto, de la cei care au avut posibilitatea să probeze mai multe modele. Iar Cobra sunt la limita de jos. Şi ca să dau nişte bani aşa, de probă, parcă nu mă încântă. Nu de alta, dar mă mai trezesc şi cu vreo amendă ca să-mi treacă pofta de detectoare ieftine.