Continuând curățenia prin casă, se vinde primul meu laptop.
CPU: Pentium M 1500Mhz (32 bit)
Memorie: 1x512MB DDR1 SODIMM; un slot liber, mai încap 512MB acolo
HDD: 60GB 2.5" IDE
Ecran: 14" 1400x1050; mici probleme de backlight bleeding în partea de jos
Video: ATI 32MB RAM
Acumulator: Compaq, mai ține vreo 3 ore în ubuntu (nu e acumulatorul original, l-am găsit din întâmplare la o mutare de sediu)
Unitate optică: CD RW, DVD ROM
Altele: port serial, port paralel, 2x USB 2.0, PS/2, rețea gigabit, ieșire VGA, ieșire S-video, etichetă cu licență windows XP pro pe fund, 2xPCMCIA, IR, modem
Bonus: adaptor wifi hăcuit
Known issues: trebuie schimbată bateria de BIOS, altfel când se termină acumulatorul stă o tonă să numere fiecare bit de memorie; încărcătorul a suferit o operație de lipire cablu; la hăcuirea wifi-ului am bușit un pic plasticul pe capac.
Manual de service pentru mai multe detalii (model exact N620cP150P460WG51O EURO)
Preț: 100 lei.
CPU: Pentium M 1500Mhz (32 bit)
Memorie: 1x512MB DDR1 SODIMM; un slot liber, mai încap 512MB acolo
HDD: 60GB 2.5" IDE
Ecran: 14" 1400x1050; mici probleme de backlight bleeding în partea de jos
Video: ATI 32MB RAM
Acumulator: Compaq, mai ține vreo 3 ore în ubuntu (nu e acumulatorul original, l-am găsit din întâmplare la o mutare de sediu)
Unitate optică: CD RW, DVD ROM
Altele: port serial, port paralel, 2x USB 2.0, PS/2, rețea gigabit, ieșire VGA, ieșire S-video, etichetă cu licență windows XP pro pe fund, 2xPCMCIA, IR, modem
Bonus: adaptor wifi hăcuit
Known issues: trebuie schimbată bateria de BIOS, altfel când se termină acumulatorul stă o tonă să numere fiecare bit de memorie; încărcătorul a suferit o operație de lipire cablu; la hăcuirea wifi-ului am bușit un pic plasticul pe capac.
Manual de service pentru mai multe detalii (model exact N620cP150P460WG51O EURO)
Preț: 100 lei.