Compaq Evo N620c

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Continuând curățenia prin casă, se vinde primul meu laptop.

CPU: Pentium M 1500Mhz (32 bit)
Memorie: 1x512MB DDR1 SODIMM; un slot liber, mai încap 512MB acolo
HDD: 60GB 2.5" IDE
Ecran: 14" 1400x1050; mici probleme de backlight bleeding în partea de jos
Video: ATI 32MB RAM
Acumulator: Compaq, mai ține vreo 3 ore în ubuntu (nu e acumulatorul original, l-am găsit din întâmplare la o mutare de sediu)
Unitate optică: CD RW, DVD ROM

Altele: port serial, port paralel, 2x USB 2.0, PS/2, rețea gigabit, ieșire VGA, ieșire S-video, etichetă cu licență windows XP pro pe fund, 2xPCMCIA, IR, modem
Bonus: adaptor wifi hăcuit

Known issues: trebuie schimbată bateria de BIOS, altfel când se termină acumulatorul stă o tonă să numere fiecare bit de memorie; încărcătorul a suferit o operație de lipire cablu; la hăcuirea wifi-ului am bușit un pic plasticul pe capac.

Manual de service pentru mai multe detalii (model exact N620cP150P460WG51O EURO)

Preț: 100 lei.

n620.jpg
n620_info.jpg n620_memorie.jpg n620_incarcator.jpg n620_backlight.jpg n620_back.jpg
n620_capac.jpg
 
Ofer card PCMCIA cu două porturi eSATA pentru a completa laptopul de mai sus. Crecă am și un card cu 4 USB-uri, de fapt. Nu mai am ce face cu ele.
 
Eu vroiam să scap de el, nu să-l upgradez; da' dacă ai cum să le trimiți ușor...
 
Trebuie căutat după model/serie ecran. Dacă vrei îți dau un ecran de Dell pentru asta, e deja dezasamblat, tot 1400x din câte îmi aduc aminte.
 
Eu vroiam să scap de el
Dacă e beefed up, poate se găsește mai repede cineva interesat de rapandulă ăăă relicvă ăăăă stai că m-a lovit Tourette, ăă un laptop vintage :biggrin: încă funcțional după un miracol. Și cu ocazia asta mai scot niște fiare vechi din casă, numa' să le găsesc. BRB medicamente.
 
Am auzit ca sunt unii care scot placile de baza din relicve si pun in locul lor un raspberry + multe multe baterii.
 
Or fi, dar e ceva de muncă; nimic din laptop nu e "standard", o să ai de muncă cu interfațat absolut tot (ecran, tastatură, touchpad, alte butoane etc).
 
Ofer card PCMCIA cu două porturi eSATA
Am găsit cardul, de asemenea am găsit un ExpressCard din ăla îngust cu un singur port eSATA. Din păcate hub-ul USB pe PCMCIA s-a dus la reciclat anul trecut. Adresa pe PM pls, să fac pachet.
 
Back
Top