Pentru desktop iti recomand fara ezitare Xonar D1/DX si nimic mai mult, am cumparat de curand un D1 pentru sistemul secundar si pot spune ca pentru un sistem entry-level chiar nu merita sa dai banii pe mai mult de atat - in 10 minute de test nu am vazut urma de diferenta in comparatia cu D2 nici pe sistemul meu. Daca folosesti laptop... mai cauta alt carat d-ala.Mda...tocmai m-a sunat un prieten de la care urma sa iau un dac (carat hd1v). S-a razgandit.![]()
My point exactly.Amplif de 400lei si interconect de 170?
Tu de cand dai doi bani pe ce spun audiofoolii?Diferenta consta in sunetB) MC 90 este cel mai bun interconect Eagle Cable in sensul de sunet echilibrat, corect; cel putin asta e parerea audiofililor care s-au obosit sa faca teste masive in domeniul asta nebulos pentru mine.
Bine, ma faci curios. Dupa ce termin cu invatatul, ca tot am luat recent un Solo 7C, fac test intre interconnect Philips de 10 RON, Proel-ul ala de-i place lui Q si un Eagle Cable din-ala de nu-ti place tie. Daca fac rost si de-un MC 90 cu atat mai bine, tare sunt curios daca face vreo diferenta. Apoi testez si pe ale mele, NAD + BR5, sa vedem acolo. Revin...Un interconect bun poate schimba sunetul si la Microlab Solo 6.In niciun caz nu-l recomand de cel postat de dreamer, mai degraba un Proel daca nu-i bani de MC 90.