Nu ştiu dacă vă aduceţi aminte de întrebarea mea de acum ceva vreme legată de join de fişiere video şi extragere de secvenţe din ele. dacă nu, citiţi mai sus un pic
Am făcut rost de un HDD extern
WD My Studio II de 4 TB (nu ştie JBOD, 'tu-i mama lui!) şi m-am apucat să copiez fişierele video de pe DVD-uri pe HDD pentru procesare ulterioară.
Well, much to my dismay am realizat că unele DVD-uri din colecţie sunt... de necitit. Nu sunt zgâriate (mă rog, unele sunt dar foarte puţin), nu arată ciudat, dar unitatea DVD se împiedică la citire. O chestie stranie: Bag un DVD, copiază un fişier video, la următorul se împiedică, dau eject după câteva minute, bag DVD-ul înapoi, nu-l mai citeşte deloc. WTF.
În fine, aş vrea să ştiu dacă aţi lucrat cu vreun software care copiază date de pe un DVD cu probleme, "sărind" peste zonele care nu pot fi citite. Programe de-astea există gârlă pe net, nu mi-e greu să le instalez şi să le verific, dar m-am gândit să întreb pe-aici mai întâi. E clar că nu prea ai ce face cu un executabil din care lipsesc bucăţi, dar când am un film din care copiază 99% şi se împiedică la final pentru că sunt 200K cu probleme (unde se termină geenricul and crap), asta mă enervează la culme.