Caut un program care sa faca <ceva>

whiskas

Chronic suicidal
E troll, măi oameni buni. Dacă hooby-ul lui declarat e enervatul altora...
Mie îmi pare rău că picaţi toţi în plasă. Serios. Sunteţi oameni inteligenţi, simpatici, săritori... şi vă "face" un troll. De f'o 2 ani, aşa.
Păcat că nu se mai poate da reputație... :biggrin:
 

Cosmin_C

melomaniac
si a instalat nu mai putin de 6 driveri si un serviciu!
Nu sunt chiar Marius dar nici eu nu as fi de acord cu o mizerie de genul asta, indiferent cat ram sau storage as avea.

Ca inlocuitor eu folosesc un router care vine el cu un firewall dragut si blocheaza el singur mizeriile, nu am mai folosit un firewall de muuulti ani si nici nu am patit nimic - ma rog, impreuna cu un WinXP tunat/taiat atent cu nLite, din care au disparut o gramada de servicii si aplicatii pasibile de vulnerabilitati. Iti garantez ca solutia asta nu ocupa deloc resurse, nu papa ram sau cpu time si chiar functioneaza. :biggrin:
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
La ce naiba ți-o trebui firewall pentru outgoing... mă depășește total :smile:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Ca sa controleze daca nu are spyware - cine stie ce keylogger ii fura contul de internet banking si il lasa lefter sau ii fura pozele la bustul gol :smile:
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Ca sa blochez Skype si Yahoo catre portul 80, adica serverul cu reclame :smile: ... printre altele.
I bet you never tried that.™ :biggrin:

Oricum, se pare ca Tiny a devenit Kerio intre timp. Kerio merge, deci problem solved.
 

Thor

Membru Junior
Pentru Yahoo s-a inventat AdBannerRemoverPlus si exista si .hosts. Nu ai nevoie de un program care sa ruleze permanent.
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
@JustIn: Ala da! La 800 KB chiar este interesant. Din ce vad in screenshot-uri, nu identifica programele, doar porturile si adresele, dar o sa-l testez oricum.
@Thor & whiskas: Am deja Ad Muncher cu licenta. :smile:
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Recomandați-mi și mie, vă rog, un softuleț de șah (offline, player vs comp) mic, nepretențios și preferabil gratuit sau ieftin, care să meargă pe un WinXP. Nu prea găsesc nimic care să nu vrea să se conecteze la internet, care să n-aibă adware, brizbrizuri sau alte porcării.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Am nevoie de un program in care sa organizez notite ierarhic, gen CueCards 2005 (pe asta l-am vazut la un coleg) - nu One Note - dar preferabil sa aibe si sincronizare simpla. L-as folosi pe computerul de acasa si cel de la birou si sincronizarea ar putea-o face printr-o extensie de Outlook, ceva. Imi place ca Opera isi poate sincroniza bookmarks (deocamdata) intre 2 computere independente, dar pentru asta foloseste contul de pe Opera.com, dracia asta nu am alta idee cum ar putea face sincronizarea fara sa copiez pe stick si sa car dintr-o parte in alta fisierul respectiv.
 

whiskas

Chronic suicidal
Evernote? Nu știu cum se pricepe la ierarhizare, da' altfel e foarte mișto (și „merge” pe multe platforme). Au și servicii online (de sincronizare și backup).
 

Marius '95

troubleShooter
Sugar daddy
Caut un program care sa compare doua fisiere video diferite (codec, rezolutie, etc.) si sa indice diferentele: scenele taiate sau adaugate intr-unul comparativ cu celalalt.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Daca il gasesti inseamna ca deja stii unde e bosonul ala de il tot cauta astia la CERN. Nu de alta dar nu cred ca exista asa ceva.
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Cum ar putea functiona un astfel de program, ce algoritmi de detectie si comparare ar utiliza, mai ales cand ar fi vorba de codecuri si rezolutii diferite? Eventual si 23.976 vs 25 fps. :smile:
 
Top