Mno, super. Da' îmi explici și ce ai înșirat pe acolo?Home Bank - 3 lei/luna, parca. Ai acces la lista de tranzactii, poti administra conturi de economii, plati recurent facturi etc.
Eu folosesc contul de baza pentru tranzactii si am pus plata recurenta ca salariul sa fie mutat in contul de economii. Din el scot apoi bani pentru diverse necesitati si mut bani de cheltuiala in cel curent. Mi se pare varianta cea mai simpla si cost effective.
Mulțam.
Smartphone nu este și momentan sunt în proces de mutare a tuturor facturilor pe mail/online of some sort. Cel mai mișto am văzut la gaz: cont, nr. contor, client X (chiar dacă nu-s io pe factură), cod de abonat. Facturi, suma X, achită, GeCad, done.Cere serviciul de Internet banking (HomeBank) prin care vei avea acces la o interfață foarte asemănătoare cu cea a terminalelor self-service din agenții. Prin ea poți face plata facturilor prin completarea unor template-uri; alternativ, dacă-ți instalezi aplicația HomeBank pe smartphone, poți scana cu camera codul de bare de pe fiecare factură și mai trebuie doar să confirmi tranzacția. Tot prin această interfață ai acces la istoricul complet al tranzacțiilor efectuate și în curs de finalizare, și poți seta chiar limite de plăți și de notificare prin SMS (tot vreo 3-4 lei pe lună pentru SMS).
Poți face un cont curent separat în care fie să virezi o parte din salariu pentru economii (dobândă zero la cont curent), fie în el să intre salariul și din el să-ți muți apoi în contul de card cât vrei să folosești.
Bun, pricipit ceva-ceva. Deci trec pe la ghișeu să mai fac un cont.