Articole si teste interesante - harddisk-uri 3.5"

Păi bine, da' șinele alea la ce te ajută dacă nu ai și o carcasă în care să fie prevăzut spațiul exact în care ele să culiseze? De regulă asemenea sisteme de fixare vin ca accesorii ale unei carcase anume. Dell are propriul sistem, Antec altul, și așa mai departe.
 
Pai am cage-ul. Este vechiul sistem, pe care vreau sa-l fac nas. Si am un hdd in el, prins cu niste cleme de-alea. De unde sunt nu stiu, caci am luat sistemul gata facut de cineva la momentul ala. Acum vreau sa pun 5 hdd-uri in cage-ul ala si trebuie sa mai gasesc 4 seturi de cleme.
Am fost acum si am cumparat de la cineva din Rahova, l-am gasit pe mercador, insa mai avea doar 2 seturi si nu sunt cine stie ce in ce priveste calitatea, comparate cu setul pe care il am eu. Si sper sa se si potriveasca, vad acum si va spun.
 
Le-am facut sa se potriveasca, nu faceau click la cap de cursa, aveau un umar mai mare decat gaura in care trebuia sa se blocheze, rezolvat in 2 minute cu un clestisor :biggrin:
 
2016 Hard Drive Reliabilty Benchmark Stats : https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-benchmark-stats-2016/
FY-2016-Failure-Rates-by-MFG.jpg


Backblaze has recorded and saved daily hard drive statistics from the drives in our data centers since April 2013. At the end of 2016 we had 73,653 spinning hard drives. Of that number, there were 1,553 boot drives and 72,100 data drives. This post looks at the hard drive statistics of the data drives we monitor. We’ll first look at the stats for Q4 2016, then present the data for all of 2016, and finish with the lifetime statistics for all of the drives Backblaze has used in our cloud storage data centers since we started keeping track. Along the way we’ll share observations and insights on the data presented. As always you can download our Hard Drive Test Data to examine and use.
 
Back
Top