burebista
Manic Miner
OK baieti, in primul rind multumiri eterne pentru brainstorming, iar in al doilea rind cred ca ramine un singur aparat pus pe grinda din hol. Motivul punerii pe hol ar fi in mare faptul ca n-as vrea sa ma umplu de 2 AC-uri cite unul in fiecare camera (si din cauza de bani si din cauza ca tre' sa port grija la 2 in loc de unul) si nici n-am pretentii sa fie ca-n iglu in toata casa, mi-e de ajuns daca simt ceva racoare si mai scap de zapuseala acumulata in citeva zile calduroase de vara intr-un apartament cu geamurile orientate spre sud.
Modelul la care m-am hotarit ar fi asta: Electrolux EXS 12 HC1W. Are trei filtre de nu's ce, consumul (daca nu e bagat din burta) este mind-blowing (1kW fata de 3.5kW la restul), debit de aer rezonabil, instalare gratuita (prin firma unde lucreaza un prieten al prietenului care-mi instala Samsung-ul
) plus un kit moka de instalare.
So, ceva pareri despre alegerea finala a AC-ului? Ati mai auzit/folosit/vazut f'un Electrolux pe undeva?
Modelul la care m-am hotarit ar fi asta: Electrolux EXS 12 HC1W. Are trei filtre de nu's ce, consumul (daca nu e bagat din burta) este mind-blowing (1kW fata de 3.5kW la restul), debit de aer rezonabil, instalare gratuita (prin firma unde lucreaza un prieten al prietenului care-mi instala Samsung-ul

So, ceva pareri despre alegerea finala a AC-ului? Ati mai auzit/folosit/vazut f'un Electrolux pe undeva?