Din ce știu, alimentele tocate mărunt-mărunt în blender se absorb mai ușor.
Câteva aspecte:
Evit fructe la blender, mai bine beau cola, e cam la fel de nesănătoasă, dar mult mai gustoasă.
PS: Nu sunt doctor, cele de mai sus sunt din ce-am citit, și, desigur mă pot înșela și eu și sursele mele cu logica.
Câteva aspecte:
- Pierzi din fibre.
- Crești în absorbția de vitamine.
- Per total, ieși ceva mai bine dacă mănânci legumele în forma clasică, fără să le treci prin bledner.
- La fructe, situația e mult mai delicată, crește procentul de zaharuri pe care le absorbi, și e de rău asta.
Evit fructe la blender, mai bine beau cola, e cam la fel de nesănătoasă, dar mult mai gustoasă.
PS: Nu sunt doctor, cele de mai sus sunt din ce-am citit, și, desigur mă pot înșela și eu și sursele mele cu logica.