Windows 10

De fapt ce zice acolo e că la desktop version o să rămână opțiunea producătorului hardware/OEM dacă să te lase sau nu să dai disable la secure boot. Asta e, nu te lasă, nu cumperi.
 
Asta e, nu te lasă, nu cumperi.
Yup, adică în traducere o grămadă de maimuțe vor cumpăra, iar cei care încă mai vor switchul respectiv or s-o ia în mână. Cam la fel cum a fost și cu Windows 8 care arată mult mai prost ca Windows 7 și tot a reușit să se insinueze în scenă :smile:
 
Nu, nu e. Maimutele nu observa diferenta.
E un mod de a lua bani mai multi de la non-maimute pentru "features". Idem procesoarele cu multiplicator deblocat.
 
Not so free anymore: Windows 10 won’t be free for pirates, but they will get special upgrade price

Microsoft's master of operating systems, Terry Myerson, has finally clarified that pirates and other non-genuine users of Windows 7 and 8 will not get a free upgrade to a legitimate version of Windows 10.

As with previous versions of Windows, non-genuine users will still be able to upgrade to Windows 10, but you will get "a desktop watermark [that notifies] the user" that the machine is still non-genuine.
 
In dimineata asta am gasit urmatorul lucru in System Tray pe Windows 7:

win10.png


P.S. Windows 10 release date set for July 29, for PCs and tablets only
 
Am bagat o adresa de e-mail la care sa ma anunte cand e disponibil update-ul.
Chestia este ca tot nu a disparut din system tray iconul cu anuntul.

win10-2.png


win10-1.png
 
Mergi în Control Panel > Notification Area Icons și schimbă comportamentul la „GWX (Get Windows 10)” din „Show icon and notifications” în „Only show notifications” și atunci nu te mai deranjează vizual.

Iar în wizard poți alege în stânga „Skip e-mail confirmation” sau ceva de genul, și vei primi notificarea de disponibilitate direct din aplicația asta împreună cu progresul de download.
 
Am primit si eu notificarea aia dar nu dispare din tray indiferent ce setare ii fac in pagina aia de Notification. Nu ma deranjeaza, dar pare ca astia vor neaparat sa fac update la Win10 :smile:
 
Daca e gratis, probabil nu au putut cere 2 bani, ca nu dadea nimeni. Deci de ce ar vrea cineva Windows 10??
 
Back
Top