Windows 10

Pentru ca XP a iesit din perioada de suport si e mai mare bataie de cap sa repari buguri si vulnerabilitati la 5 versiuni de OS (XP, Vista, 7, 8.x, 10) decat sa dai gratuit la unii care oricum si-ar fi luat gratuit ce le dai.
 
The Windows 10 free upgrade for pirates: More confusing than it seems

With Windows 10, although non-Genuine PCs may be able to upgrade to Windows 10, the upgrade will not change the genuine state of the license. Non-Genuine Windows is not published by Microsoft. It is not properly licensed, or supported by Microsoft or a trusted partner. If a device was considered non-genuine or mislicensed prior to the upgrade, that device will continue to be considered non-genuine or mislicensed after the upgrade.

WTF?! :what:
Piraților, va dam upgrade la Windows 10, dar tot pirați rămîneți...
Cum naiba se interpretează asta din punct de vedere legal? Aveam impresia ca doar pe partea de licentiere in volum e o varza indescifrabila, dar se pare ca la Microsoft nici pirateria nu e mai simpla.
 
Last edited:
Păi e simplu. O să vadă cine face "upgrade" şi hop cu BSA-u' (şi alternativele de peste mări şi ţări) peste ei.
 
Păi voi credeați că-l dau gratis și brusc nu mai ești pirat, sau cum? Atenție, e vorba de un upgrade, nu de o instalare nouă. Iar un upgrade te lasă uzual cu un OS într-o mai mică sau mai mare măsură muci, din cauză de incompatibilități ale diverselor programe sau drivere (care s-ar fi instalat bine, poate, direct pe OS-ul nou, dar acum au setările pentru OS-ul vechi). Iar ăsta e un upgrade care sare peste o versiune majoră, should be fun to watch.
 
Piraților, va dam upgrade la Windows 10, dar tot pirați rămîneți...
Cum naiba se interpretează asta din punct de vedere legal?
Tot pirat raman, dar poti sa descarci anonim Win 10 si sa il instalezi si o sa mearga fara sa folosesti un crack. Credeai ca iti trimit si un DVD cu holograma si o licenta personalizata tiparita cu caractere aurii?

Păi e simplu. O să vadă cine face "upgrade" şi hop cu BSA-u' (şi alternativele de peste mări şi ţări) peste ei.
O sa vada in globul de cristal, nu?
 
Ăsta mai merge (acceptabil) pus pe Desktop-uri?

Iar un upgrade te lasă uzual cu un OS într-o mai mică sau mai mare măsură muci, din cauză de incompatibilități ale diverselor programe sau drivere (care s-ar fi instalat bine, poate, direct pe OS-ul nou, dar acum au setările pentru OS-ul vechi).
Am 8.1 pus peste 7 și încă nu i-au dat mucii. :hihi: Eu tot aștept. :biggrin:
Bine, asta nu înseamnă că n-ai dreptate. :smile:
 
Nu, nu asta inseamna.
Inseamna ca te vor pisa la cap cu avertizari peste avertizari si popup-uri peste popup-uri pana cedezi psihic si il cumperi din Windows Store.
 
Back
Top