Vînd cască Shoei XR-1000 Kagayama TC-2, nouă

Status
Not open for further replies.
Eu am renunţat complet la idee cel puţin pentru 2009 şi 2010, vreau să ajung să tratez, nu să fiu tratat. Poate până-n 2011 le-o veni şi participanţilor la trafic mintea la cap şi mie bani mai mulţi în cont :biggrin:

Baftă la vânzare!
 
Mai așteaptă vreo 20 de ani, vorba lui Brucan. Dacă te bazezi pe civilizația celorlalți participanți la trafic e periculos să ieși să cumperi pâine :frown:
 
Nu e vorba de civilizaţia celorlalţi participanţi la trafic în general, pur şi simplu în acest moment mă simt mai în siguranţă pe 4 roţi cu volanul în mână şi cu o tonă juma de metal în jur :biggrin:

Plus nu mă simt în stare să ghidonez flawlessly.
Am văzut zilele trecute cum un scuterist a făcut o manevră anticipabilă - depăşit maşină parcată pe banda 1/3 - şi, probabil, n-a apreciat cum trebuie viteza maşinii care venea pe banda 2/3. Prin urmare, maşina a evitat brusc, scuteristul a scăpat neterfelit (încă) şi totul s-a soldat cu înjurături la semafor. Ştiu că sunt înclinat la a face greşeli la început şi sunt într-una din acele faze în care n-aş fi în stare să mă concentrez îndeajuns pentru a ghidona suficient de bine.

Plus există posibilitatea foarte mare ca unul cu maşina să mi-o dea de să nu mă mai ridic.

Deci 2 cauze: tre` să mai cresc puţin şi lumea trebuie să se mai civilizeze puţin :biggrin:
 
Lasă că nici cu unii motociclişti nu mi-e ruşine. Probabil e ca la pietoni, ajungi să înţelegi şoferii abia după ce ai avut şi tu ocazia să fii unul.
 
Am uitat să menţionez: accept şi schimburi cu căşti din aproximativ aceeaşi gamă, mai spre M, noi. Sau chiar cu XR-1000, în caz că şi-a comandat cineva prea mică. :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top