Vînd cască Shoei XR-1000 Kagayama TC-2, nouă

Status
Not open for further replies.

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Eu am renunţat complet la idee cel puţin pentru 2009 şi 2010, vreau să ajung să tratez, nu să fiu tratat. Poate până-n 2011 le-o veni şi participanţilor la trafic mintea la cap şi mie bani mai mulţi în cont :biggrin:

Baftă la vânzare!
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Mai așteaptă vreo 20 de ani, vorba lui Brucan. Dacă te bazezi pe civilizația celorlalți participanți la trafic e periculos să ieși să cumperi pâine :frown:
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Nu e vorba de civilizaţia celorlalţi participanţi la trafic în general, pur şi simplu în acest moment mă simt mai în siguranţă pe 4 roţi cu volanul în mână şi cu o tonă juma de metal în jur :biggrin:

Plus nu mă simt în stare să ghidonez flawlessly.
Am văzut zilele trecute cum un scuterist a făcut o manevră anticipabilă - depăşit maşină parcată pe banda 1/3 - şi, probabil, n-a apreciat cum trebuie viteza maşinii care venea pe banda 2/3. Prin urmare, maşina a evitat brusc, scuteristul a scăpat neterfelit (încă) şi totul s-a soldat cu înjurături la semafor. Ştiu că sunt înclinat la a face greşeli la început şi sunt într-una din acele faze în care n-aş fi în stare să mă concentrez îndeajuns pentru a ghidona suficient de bine.

Plus există posibilitatea foarte mare ca unul cu maşina să mi-o dea de să nu mă mai ridic.

Deci 2 cauze: tre` să mai cresc puţin şi lumea trebuie să se mai civilizeze puţin :biggrin:
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Lasă că nici cu unii motociclişti nu mi-e ruşine. Probabil e ca la pietoni, ajungi să înţelegi şoferii abia după ce ai avut şi tu ocazia să fii unul.
 

Velkan

Moderator
Am uitat să menţionez: accept şi schimburi cu căşti din aproximativ aceeaşi gamă, mai spre M, noi. Sau chiar cu XR-1000, în caz că şi-a comandat cineva prea mică. :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Top