La un inventar rapid după ultimele upgrade-uri am rămas cu următoarele piese, bune de măritat (mai la bătrânețe, așa, da' găina bătrână... ).
1 - Kit barebone:
2 - Placă video Palit Daytona GeForce 3 Ti200, AGP, parcă 128 MB de memorie, cu cooler Zalman aftermarket.
3 - Hard discuri de 3,5":
4 - Unitate optică LG CD-RW/DVD-ROM, PATA, GCC-4521B, region-free ROM.
N-am idee de prețuri, faceți oferte. Discurile se pot plăti și în bere numa' să vă fie bune la ceva, că-i păcat de ele să le dau la fier vechi.
1 - Kit barebone:
- placă de bază ASrock K7NF2-RAID - ATX, Socket A, nForce2 Ultra 400; fără condensatori umflați, cu un radiator pasiv Zalman mare pe northbridge și un radiator de aluminiu low-profile lipit pe southbridge;
- procesor AMD Athlon XP, cred că 2400+, n-a fost overclockat și abuzat la viața lui;
- cooler Speeze de aluminiu cu inserție de cupru și ventilator de 8cm cu grilă metalică;
- 2 module de memorie de 1 GB Kingmax DDR-400 în dual channel;
- placă video ATi Rage 128 Pro cu 32 MB de memorie, AGP, răcire pasivă, mufă VGA.
2 - Placă video Palit Daytona GeForce 3 Ti200, AGP, parcă 128 MB de memorie, cu cooler Zalman aftermarket.
3 - Hard discuri de 3,5":
- Seagate Barracuda ATA IV OEM, 20 GB, PATA, ST320011A
- Quantum Fireball Plus AS, 20.5 GB, PATA
- Quantum Fireball Plus AS, 40 GB, PATA
- Western Digital Caviar, 20 GB, PATA
4 - Unitate optică LG CD-RW/DVD-ROM, PATA, GCC-4521B, region-free ROM.
N-am idee de prețuri, faceți oferte. Discurile se pot plăti și în bere numa' să vă fie bune la ceva, că-i păcat de ele să le dau la fier vechi.