Compaq Evo N620c (review, specs), product number DE270A, model exact N620cP150P460WG51O.
CPU: Pentium M 1500MHz
Memorie: 768MB (1x256MiB + 1x512MB)
GPU: Radeon Mobility M7 LW [Radeon Mobility 7500], 32MB RAM
LAN: NetXtreme BCM5705M Gigabit Ethernet
HDD: FUJITSU MHT2060A (60GB, 5400rpm)
Optic: Teac DW-224E (CD-RW 24x + DVD reader 8x)
Display: 14", 1400x1050
Baterie: noname, schimbată acum vreo 2 ani
Alimentator: noname (schimbat acum vreo 3 ani)
Conectică: 2xUSB 2.0, LAN gigabit, serial, paralel, PS/2, VGA out, Video out, microfon, căști, modem
Greutate: 2.2kg
Starea:
+ a fost folosit zilnic până acum un an; e stabil
+ bateria ține 3-4 ore
+ touchpad + trackstick (de gustibus)
- urme de utilizare: vopseaua care acoperă magneziul de pe marginea ecranului se ia destul de ușor; capacul argintiu de pe spatele ecranului e polizat în zona șurubului de prindere; zgârieturi mici în unele locuri
- ecranul are două pete albe și una neagră, toate în partea dreaptă; ceva subpixeli blocați, dar din cauza rezoluției mari mi-a luat ceva să-mi dau seama
- acum vreo 4-5 ani a fost scăpat într-un colț, și carcasa e crăpată; se ține ok în șuruburi și alte cleme.
- mufa de căști are un mic hack ca să meargă (guess what, scobitori ) - probabil vreo lipitură desfăcută, n-am avut timp de el
Altele:
- mai are un USB în spatele ecranului; mai am un laptop la fel și i-am adaptat un stick wireless pe acel USB. Se poate face și la ăsta același lucru cu niște skills de minitehnicus, sau dacă e nevoie de mai multe USB-uri se poate pune direct o mufă.
Poze cu toate alea:
Aveți aici și lshw-ul din Ubuntu: View attachment lshw.txt
Preț: 250 lei, negociabil.
CPU: Pentium M 1500MHz
Memorie: 768MB (1x256MiB + 1x512MB)
GPU: Radeon Mobility M7 LW [Radeon Mobility 7500], 32MB RAM
LAN: NetXtreme BCM5705M Gigabit Ethernet
HDD: FUJITSU MHT2060A (60GB, 5400rpm)
Optic: Teac DW-224E (CD-RW 24x + DVD reader 8x)
Display: 14", 1400x1050
Baterie: noname, schimbată acum vreo 2 ani
Alimentator: noname (schimbat acum vreo 3 ani)
Conectică: 2xUSB 2.0, LAN gigabit, serial, paralel, PS/2, VGA out, Video out, microfon, căști, modem
Greutate: 2.2kg
Starea:
+ a fost folosit zilnic până acum un an; e stabil
+ bateria ține 3-4 ore
+ touchpad + trackstick (de gustibus)
- urme de utilizare: vopseaua care acoperă magneziul de pe marginea ecranului se ia destul de ușor; capacul argintiu de pe spatele ecranului e polizat în zona șurubului de prindere; zgârieturi mici în unele locuri
- ecranul are două pete albe și una neagră, toate în partea dreaptă; ceva subpixeli blocați, dar din cauza rezoluției mari mi-a luat ceva să-mi dau seama
- acum vreo 4-5 ani a fost scăpat într-un colț, și carcasa e crăpată; se ține ok în șuruburi și alte cleme.
- mufa de căști are un mic hack ca să meargă (guess what, scobitori ) - probabil vreo lipitură desfăcută, n-am avut timp de el
Altele:
- mai are un USB în spatele ecranului; mai am un laptop la fel și i-am adaptat un stick wireless pe acel USB. Se poate face și la ăsta același lucru cu niște skills de minitehnicus, sau dacă e nevoie de mai multe USB-uri se poate pune direct o mufă.
Poze cu toate alea:
Aveți aici și lshw-ul din Ubuntu: View attachment lshw.txt
Preț: 250 lei, negociabil.