Vând laptop Compaq EVO N620c

Status
Not open for further replies.

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Compaq Evo N620c (review, specs), product number DE270A, model exact N620cP150P460WG51O.

CPU: Pentium M 1500MHz
Memorie: 768MB (1x256MiB + 1x512MB)
GPU: Radeon Mobility M7 LW [Radeon Mobility 7500], 32MB RAM
LAN: NetXtreme BCM5705M Gigabit Ethernet
HDD: FUJITSU MHT2060A (60GB, 5400rpm)
Optic: Teac DW-224E (CD-RW 24x + DVD reader 8x)
Display: 14", 1400x1050
Baterie: noname, schimbată acum vreo 2 ani
Alimentator: noname (schimbat acum vreo 3 ani)
Conectică: 2xUSB 2.0, LAN gigabit, serial, paralel, PS/2, VGA out, Video out, microfon, căști, modem
Greutate: 2.2kg

Starea:
+ a fost folosit zilnic până acum un an; e stabil
+ bateria ține 3-4 ore
+ touchpad + trackstick (de gustibus)
- urme de utilizare: vopseaua care acoperă magneziul de pe marginea ecranului se ia destul de ușor; capacul argintiu de pe spatele ecranului e polizat în zona șurubului de prindere; zgârieturi mici în unele locuri
- ecranul are două pete albe și una neagră, toate în partea dreaptă; ceva subpixeli blocați, dar din cauza rezoluției mari mi-a luat ceva să-mi dau seama
- acum vreo 4-5 ani a fost scăpat într-un colț, și carcasa e crăpată; se ține ok în șuruburi și alte cleme.
- mufa de căști are un mic hack ca să meargă (guess what, scobitori :biggrin:) - probabil vreo lipitură desfăcută, n-am avut timp de el

Altele:
- mai are un USB în spatele ecranului; mai am un laptop la fel și i-am adaptat un stick wireless pe acel USB. Se poate face și la ăsta același lucru cu niște skills de minitehnicus, sau dacă e nevoie de mai multe USB-uri se poate pune direct o mufă.

Poze cu toate alea:

crapatura_colt.jpgubuntu_power_statistics.jpgecran.jpgconectori.jpgtastatura.jpgoptic.jpgbaterie.jpgcapac_ecran.jpgmargine_ecran.jpgaudio.jpg

Aveți aici și lshw-ul din Ubuntu: View attachment lshw.txt

Preț: 250 lei, negociabil.
 
Spune-mi te rog, cum se descurca cu filmele .avi , n-ar trebui sa fie o problema, nu? La fel si cele de pe youtube pe low quality.
Pe partea de audio banuiesc ca are niste difuzoare integrate. Sint cat de cat ok? Patch-ul cu scobitorile la jack-ul audio functioneaza aproximativ bine?
 
O să încerc diseară. Din câte îmi aduc aminte era destul de ok dacă filmele nu au rezoluţie foarte mare; filmele vechi (xvid, non-HD) merg ok, dar o să văd dacă ţine 720p (probabil e cam la limită) şi cum face cu YouTube.

Are boxe, dar nu sunt foarte mari, aşa că se aude... ok-ish. Dacă vrei pot să verific mai serios partea de audio - iar dacă vrei să îl foloseşti pentru multimedia aş putea încerca să văd exact ce e cu mufa aia şi să o lipesc, să nu mai fie probleme.
 
La filmele xvid ma refeream, cele HD stiu ca ies din discutie, la fel ca si youtube cu 720p.
Partea cu mufa nu ma deranjeaza prea tare, cat timp boxele interne... se aud.

Daca l-as lua l-as lua ca pe un moft, un laptop foarte ieftin, de carat prin concediu si folosit din joi in paste pentru cate un film, un radio, descarcat poze si alte balarii de genul asta.

Ma mai gandesc, astept si salariul, iar daca nu l-ai dat pana atunci si ma hotarasc sa-l iau, te anunt :smile: , nu mi-l rezerva sau ceva de genul asta :smile: . Intre timp, daca gasesti client, vanzare... placuta :smile: .
 
Sa inteleg ca nu are WiFi?
Sau are doar standard-ul B?

Si cu chestia de USB in spatele ecranului: poti tu sa faci chestia cu inca un port?
 
Nu are deloc wifi - chestie foaaarte ciudată gândită de Compaq (de-aia au fost cumpăraţi :biggrin:): să pună acel port pe spate, unde se înfige un device special făcut pentru asta (vezi în review, e un pic mai gros în partea argintie pentru că acolo e "placa" wireless opţională). Pot să-i adaug eu un port pe spate, da' nu pot garanta pentru frumuseţe :smile:. În ce parte vrei să iasă mufa :smile:?

În altă ordine de idei, cred că mai am pe undeva un adaptor PCMCIA (PC Card) -> 802.11b. Aveam şi unul 802.11g (eu cu ăla l-am folosit) dar s-a ars acum ceva timp.

Detalii cu ce am făcut din celălalt laptop: https://xf.ro/showthread.php?t=4180 - aş putea să fac cam acelaşi lucru şi cu ăsta, dar e ceva mai complicat cu locul - la primul a trebuit să-i topesc un pic capacul ca să fac loc suficient pentru wifi, cealaltă opţiune fiind expunerea completă a stick-ului prin capac. Nu-s power user cu Dremel-ul, aşa că nu promit că va arăta foarte bine.

Testele de audio vor trebui să mai aștepte: placa de sunet nu era recunoscută de Ubuntu, și din încercările mele de a-l forța să o facă a rezultat un OS care bootează, dar se blochează imediat după (probabil atunci când încearcă să cânte sunetul de boot). Voi instala un Windows, da' mâine seară sau miercuri.
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back
Top