Vama romaneasca

Hubul meu a ajuns acum 4 zile la Sibiu, din UK, by GLS. Si acolo a ramas. :( Iar vama nu e implicata, ca e colet din UE.
 
Cu alliexpress e putin aleatorie durata de transport; am avut pachete care au venit in 2 saptamani si produse comandate in martie pe care inca le mai astept.
 
Eu am avut inclusiv colete/recomandate care s-au plimbat de la un OP la altul pe-aci prin Cluj. :D
Pot să confirm ce zice lai - sunt colete care ajung în 1-2 săptămâni din China, mai stau câteva zile pe la BSI și dup-aia în funcție de noroc. Dar și extrema celalaltă, cu 2-3 luni perioada de tranzit, câteva săptămâni pe la BSI și la final iarăși după noroc. Sau combinații între astea, gen ajuns în 4 zile, frecat menta vreo două luni la BSI și încă o lună pe la centrele locale. Anything is possible. :D
 
OP 13 și 16 (posta, nu vamă) în principiu, deși eu țin de OP 1 Gh. 2 (Moților). Nu mai menționez că stau fix la 2 pași de oficiul de pe Primăverii și că trebuie să mă târăsc până pe Moților că deja mă plâng prea mult. :D
 
Eu inca sper sa ma caute GLS-ul acasa. :P

QED:
 

Attachments

  • glsok.png
    glsok.png
    71.2 KB · Views: 20
La mine cam asa arata in ultima vreme livrarea.

crap.jpg


Plecat din 26.04 din Singapore, ajuns in .ro pe 01.05. Zice chinezu'.
Romanu' zice ca pe 16.05 a ajuns. Si mai zice ca de atunci coletul freaca menta prin Bucuresti.

Eterna si fascinanta...
 
Liniste totala la GLS. Sa vad pe unde mai reclam... :kill:

Pe de alta parte, chinezoiul mi-a expediat coletul DAR:

"The Purchase Protection of order ############### will end on 2018.07.21 18:34.
If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click 'Request to extend Purchase Protection' to ask for the seller's approval.

Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released." :nuts:

Deci sa ma rog sa primesc coletul in max. o luna?
 
Daca nu ajunge pina la data respectiva extinde perioada de protectie cu citeva zile inainte de expirare ca sa n-ai dureri de cap.
Chinezoii sunt foarte darnici la extindere. Mie mi-a extins unul cu 60 de zile cind i-am cerut numa' 7. :D
 
Extinderea e moka ofcorz.
Io urmaresc trackingul chiar pe comanda. Pentru China e OK. Mai departe daca n-are tracking de .ro nu prea mai ai ce face.
 
Merci. Am incercat sa accesez o posta de la chinezi (CNE) dar "invalid certificate". :D 17track nu functioneaza corect pe Lumia (nici aplicatia si nici websitul). O sa urmaresc deci pe Aliexpress).
 
Back
Top