ADD much

? Nu, nu e absurd ca platesti ba e chiar foarte corect, este absurd sa ma ataci pe mine pentru ca am propus sa fie un sistem de donatii in care
fiecare sa dea cat crede ca merita jocul. Nu neaparat 3$ sau 300$. Ti-a disparut constiinta imediat ce am mentionat o suma de doua cifre. Adica moralitatea, corectitudinea si generozitatea ta se intind in limita a 3$ si la cel putin 10 ani distanta.
Ai jucat toate jocurile moka si acum esti lupul moralizator pentru ca dupa 10-12-15 ani te-ai hotarat sa scoti 3$ din buzunar pentru ele. Ai impresia ca asta te face un fel de ingeras? Well, it doesn't. Si nu numai ca o gandesti dar o si afirmi insistent, de parca ceilalti ar trebui sa se simta prost.
Ma duc sa bag zece mii in cutia milei si asta o sa spele orice pacat, trecut sau viitor.
Mai e nevoie sa-ti aduc aminte de cate ori ai injurat si ce parere ai tu despre aia care nu ti-au dat tie ce meritai sau care ti-au dat mult prea tarziu si mult prea putin? Esti fix unul dintre aia dar tu mai si crezi ca 3$ repara tot. Presupun ca si PS3-ul il modezi doar ca sa instalezi Linux, acum ca nu mai esti student. Peste 10 ani o sa ajungi un medic de succes si o sa iti permiti sa dai 3$ pentru jocurile de PS3. Balanta universului o sa se re-echilibreze.
Nu stiu cine e ipocritul aici.
Nu cred ca e o mentalitate tipic romaneasca dar intamplator e una care ne urmareste cam pe toti pe oriunde ne ducem. Am mai spus-o eu si inca mai cred ca e valabil: "you can take the man out of the trailer park but you can't take the trailer park out of the man".
P.S. Si iar din nou inca o data cu generalizarile ("Am uitat ca pe xf se cumpara jocuri doar cu precomanda la 50 euro"). Eu nu precomand nimic. Iau jocul de pe torrente si daca rezist sa il joc mai mult de 2-3 ore il cumpar. Daca nu il sterg si gata, cum s-a intamplat cu Starcraft II. Si niciodata la precomanda, de obicei la peste 1 an de la aparitie pentru ca de multe ori hardware-ul meu nu e in pas cu ultimile aparitii. Asta inseamna ca eu am dreptul sa spun lucrurilor pe nume

, nu sa ma ascund dupa degetul cu care platesc 3$ cu intarziere de 10-15 ani.