Ultra Pro Computers (KTech Electronics) caută programatori SQL. Cei interesaţi pot trimite CV la marianvieru@ktech.ro. Sau puteţi scrijeli aici şi eu o să ţip după informaţii suplimentare
AdrianB1, nu ma credeai când îti spuneam acu o luna ca la o angajare clasica prin anunt, compania si potentialul angajat se afla pe trepte fundamental diferite, unul e sef borât, sictirit si arogant ca salveaza omenirea, în timp ce alalalt e doar milog prostovan care tre sa dea cu mailul si CV-ul si sa spere ca obtine un raspuns. Pachetul salarial anuntat în prealabil ? Ce gluma buna.
Repet: eu am fost întrebat dacă ştiu programatori SQL. Atât. Am postat aici voluntar, în speranţa că e cineva interesat. Chiar nu cunosc detalii şi nici nu am întrebat.
Pune şi tu o întrebare, nu costă nimic. Spune-le "ştiu un programator, dar m-a întrebat de salariu". Dacă îţi răspund "să vină să vorbească cu noi ca să îi spunem personal" ... să fie sănătoşi şi la vară cald.
CrHomo, shit happens Sau war nu a săpat destul înainte de a deschide threadul, poate suma e cunoscută.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.