ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Hello! Apelez la experienta competenta a domniilor voastre pentru un sfat privind niste earbuds in limita bugetului de max. 450-500 lei.
Am deja Huawei Freebuds 4i luate de vreo 2 luni, insa fiica-mea a pus ochii pe ele. Mie mi se pare ca se aud dstul de bine. Dar fiindca le-am experimentat, ma intreb daca in limita de buget mai sus-amintita as gasi ceva sa sune mai bine si sa aiba macar caracteristicile Freebuds 4i, respectiv baterie excelenta, ceva noise cancelation (suficient pentru mine)... avand in vedere ca pe ele am dat cam jumatate din bugetul alocat acum.
Thanks in advance!
PS: Vazut-am cate unele, citit-am ceva review-uri, dar n-am idee cum ar fi ele comparabil cu Freebuds 4i:
Am deja Huawei Freebuds 4i luate de vreo 2 luni, insa fiica-mea a pus ochii pe ele. Mie mi se pare ca se aud dstul de bine. Dar fiindca le-am experimentat, ma intreb daca in limita de buget mai sus-amintita as gasi ceva sa sune mai bine si sa aiba macar caracteristicile Freebuds 4i, respectiv baterie excelenta, ceva noise cancelation (suficient pentru mine)... avand in vedere ca pe ele am dat cam jumatate din bugetul alocat acum.
Thanks in advance!
PS: Vazut-am cate unele, citit-am ceva review-uri, dar n-am idee cum ar fi ele comparabil cu Freebuds 4i:
Oppo Enco X Review: experiența daneză Dynaudio se îmbină cu măiestria Oppo într-un produs HiFi
Am terminat anul 2020 testând căşti şi începem 2021 tot cu căşti. E vorba despre o pereche true wireless Oppo Enco X, cu preţ de aproximativ 150 de euro. Acestea sunt căşti wireless in-ear cu acustică Dynaudio
www.mobilissimo.ro
Anker Soundcore Liberty 2 Pro review
The Anker Soundcore Liberty 2 Pro is a very good set of earbuds at a reasonable price, but it's just not quite ready to go pro.
www.soundguys.com
Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro review
The Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro true wireless earbuds pack a ton of features into a portable and affordable package.
www.soundguys.com