Am nevoie de un televizor care sa inlocuiasca fostul LG 42LE5500 si as fi incantat de ceva sugestii. Cerinte:
- cam 48-50". Am vazut la eMag un
Samsung de 55" la ~1800 de lei, deci aparent e o diagonala destul de accesibila
- nu stiu cum e cu 3D, dar 3D cu ochelari e exclus, filme 3D nu am, per total ... nu prea ma intereseaza 3D decat daca are cineva un killer reason sa il iau in calcul
- ma intereseaza fiabilitatea cat mai buna, televizoare stricate nu prea am avut, televizoare cu porturi HDMI stricate da. LG-ul era folosit ca simplu display prin HDMI majoritatea timpului, rar ca TV.
- singura parte de Smart TV care ma intereseaza e sa redea aproape orice format de filme de pe un share de retea ca sa elimin WDTV-ul din schema; daca nu stie asta nu ma intereseaza Smart TV, Samsungul ala de 1800 de lei pare suficient, iar un WD TV e doar 2-300 de lei parca.
- WiFi: am port Ethernet la 1 metru, LG-ul era conectat prin el si nu era folosit la nimic

Doar daca are network player, altfel nu ma intereseaza.
- bugetul nu e definit, pot scoate oricat peste cei 1800 de lei dar numai daca extra-urile merita banii. Din ce am vazut la televizoarele de 6000 de lei nu exista nimic care sa le faca de 2-3 ori mai bune decat alea de 2000, poate imi scapa mie ceva si sunt interesat sa aflu ce anume, dar cred ca peste 3000 chiar nu are sens pentru un televizor, mai ales ca eu il folosesc foarte rar.