Marius '95
troubleShooter
2500
Nu esti nici primul, nici ultimul care si-a dat foc la casa pentru $$$ de pe polita de asigurari.Intrebarea 2: Sa ma duc la culcare cu ele la incarcat? Oare ce nasoale s-ar putea intampla cu un incarcator facut din cutia de vechituri ?!?
Casa e inca intreaga. Dimineata ajunsesera la 3.74V. Le-am montat la loc si am plecat la serviciu cu trotineta.Nu esti nici primul, nici ultimul care si-a dat foc la casa pentru $$$ de pe polita de asigurari.
- Masor cu un multimetru digital destul de ordinar. Oricum, am mai putina incredere in incarcator decat in multimetru.- Nu stiu cu ce masori, iti trebuie precizie destul de mare.
- 0.2A e suspect de putin. Acele celule sunt capabile de mult mai mult, dar un curent de 1A este bun la toate.
- Ma indoiesc ca nu are BMS. Cu siguranta exista, verifica cu multimetrul pe grupul de celule defecte. Tensiunea ar trebui sa creasca rapid si sa atinga circa 4.2v pe grupul defect, apoi BMS-ul va descarca un pic acest grup si ciclul se reia pana toate grupurile ajung la aceeasi tensiune.
Ar trebui sa fie invers daca nu cumva multimetrul este calibrat metrologic.- Masor cu un multimetru digital destul de ordinar. Oricum, am mai putina incredere in incarcator decat in multimetru.