burebista
Manic Miner
Azi m-am trezit cu un mesaj de la aia "mica" cum ca sa vorbesc cu Mos Craciun sau mai devreme pentru o tableta grafica cu ecran.
Ea are oaresce talent la desenat, acu' a mai stat la verisoara ei care are ceva asemanator si i-a placut.
Dar Mos Craciun e in pom si pomu-n aer cind e vorba de gadget-uri d'astea.
E vorba de ceva la nivel de hobby pentru o fata de 16+ ani. N-as vrea sa fie o trompeta absoluta dar nici chiar ultimul guit in materie.
Am aruncat un ochi pe la emag si preturile sunt destul de impunatoare ca sa zic asa.
De exemplu una de 13.3" e fo 2000 lei.
Am gasit-o la fratele chinez cu livrare in citeva zile din Polonia la 1360 lei sau p'acolo.
Acu' eu vreau sa va intreb dupa ce sa ma uit. Brand? Dotari? Diagonala?
Nici suma nu stiu sa zic unde sa ma opresc. Deja 2000 lei mi se pare cam mult. Cred.
Una de 22" ar fi fo' 1800 lei
Acu' are o tableta grafica clasica Wacom
dar a spus ca i-ar fi mult mai usor/intuitiv sa deseneze pe un monitor.
So, halp!
Ea are oaresce talent la desenat, acu' a mai stat la verisoara ei care are ceva asemanator si i-a placut.
Dar Mos Craciun e in pom si pomu-n aer cind e vorba de gadget-uri d'astea.
E vorba de ceva la nivel de hobby pentru o fata de 16+ ani. N-as vrea sa fie o trompeta absoluta dar nici chiar ultimul guit in materie.
Am aruncat un ochi pe la emag si preturile sunt destul de impunatoare ca sa zic asa.
De exemplu una de 13.3" e fo 2000 lei.
Tableta grafica XP-PEN Artist 13.3 Pro, FHD, TILT, 8192 niveluri presiune, include Artrage 5, Manusa, 8 varfuri de rezerva - eMAG.ro
Cumpara Tableta grafica XP-PEN Artist 13.3 Pro, FHD, TILT, 8192 niveluri presiune, include Artrage 5, Manusa, 8 varfuri de rezerva de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant...
www.emag.ro
Am gasit-o la fratele chinez cu livrare in citeva zile din Polonia la 1360 lei sau p'acolo.
Grafik-Tablet-Monitor | profession elle Grafik tablette für Maler Künstler Designer Schüler Lehrer auf ali express
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
Acu' eu vreau sa va intreb dupa ce sa ma uit. Brand? Dotari? Diagonala?
Nici suma nu stiu sa zic unde sa ma opresc. Deja 2000 lei mi se pare cam mult. Cred.
Una de 22" ar fi fo' 1800 lei
Xppen Künstler 22 2. Generation Grafik tablett Monitor Stift Display 21,5 Zoll digitales Zeichen tablett mit verstellbarem Ständer 122% s RGB - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
Acu' are o tableta grafica clasica Wacom
Tableta grafica Wacom Intuos Art Pen & Touch Medium, Black - eMAG.ro
Cumpara Tableta grafica Wacom Intuos Art Pen & Touch Medium, Black de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.
www.emag.ro
dar a spus ca i-ar fi mult mai usor/intuitiv sa deseneze pe un monitor.
So, halp!