Tableta cu malware preinstalat

Discussion in 'Ajutor: Gadget-uri și electronice' started by neaxu, Dec 27, 2016.

 1. neaxu

  neaxu Rătăcit

  Am o tableta Overmax model OV-qualcore 1020 3G(B) http://www.overmax.eu/en/product/21364/ cu android 4.4.2 care are preinstalat un malware numit Search cu 3 procese: RequestService, MyService si GoogleClient.

  Aplicatia nu poate fi dezinstalata si MalwareBytes o raporteaza ca Android/Trojan.Spy.Agent.el /system/app/GoogleSearch.apk si daca ii spun sa rezolve problema zice: Uninstall UNsuccessful.

  Daca o opresc fortat, reporneste automat (probabil ca exista alt proces care face asta). Am incercat diferite programe de root fara succes.

  Malware-ul e foarte enervant, baga reclame cam indiferent ce aplicatie rulezi, practic tableta este de nefolosit.

  Site-ul oficial imi ofera o imagine de android http://www.overmax.eu/en/product/21364/#item-product-support pe care nu reusesc sa o instalez cu ce unelte ofera ei acolo. http://www.overmax.eu//downloads/INSTRUKCJE/TABLETY/Aktualizacja Qualcore 7022 3G.pdf

  La pasul 5 daca apas pe power si apoi volume - nu se intampla nimic, daca apas butonul de reset cu un ac, se opreste tableta. L.E. de fapt, la pasul 4 nu imi apare pe ecran cum e imaginea din pdf FDL Downloading.

  Ce solutie ar fi?
   
  Last edited: Dec 27, 2016
 2. Jaffar

  Jaffar Wizard

  Nu poti sa o duci inapoi? Vezi ca daca pui custom rom s-ar putea sa pierzi garantia.
   
 3. neaxu

  neaxu Rătăcit

  Nu mai gasesc factura si certificatul de garantie si ma astept sa mi se refuze garantia pemotiv ca tableta 'merge'.
   
 4. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  Dirty Cow a facut posibla rootarea aproape oricarui device Android, asa ca mai incearca cateva modalitati de root-are generice (nu neaparat specifice device-ului): KingoRoot de exemplu.
   
  Gabriela and miahi like this.
 5. neaxu

  neaxu Rătăcit

  Victorie!

  Incercasem KingoRoot versiunea de android si nu a reusit asa ca am renuntat. Dar acum am vazut ca exista o versiune de windows care (dupa a doua incercare) a rezolvat problema. Apoi, cu SuperUser oferit tot de KingoRoot, am putut sa sterg mizeria. La sfarsit i-am dat unroot si tableta e in starea pe care mi-o doream.

  Multumesc de link IceCub, daca nu vedeam ca exista si versiune de win nu o scoteam la capat.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice