Tableta cu malware preinstalat

neaxu

Rătăcit
Am o tableta Overmax model OV-qualcore 1020 3G(B) http://www.overmax.eu/en/product/21364/ cu android 4.4.2 care are preinstalat un malware numit Search cu 3 procese: RequestService, MyService si GoogleClient.

Aplicatia nu poate fi dezinstalata si MalwareBytes o raporteaza ca Android/Trojan.Spy.Agent.el /system/app/GoogleSearch.apk si daca ii spun sa rezolve problema zice: Uninstall UNsuccessful.

Daca o opresc fortat, reporneste automat (probabil ca exista alt proces care face asta). Am incercat diferite programe de root fara succes.

Malware-ul e foarte enervant, baga reclame cam indiferent ce aplicatie rulezi, practic tableta este de nefolosit.

Site-ul oficial imi ofera o imagine de android http://www.overmax.eu/en/product/21364/#item-product-support pe care nu reusesc sa o instalez cu ce unelte ofera ei acolo. http://www.overmax.eu//downloads/INSTRUKCJE/TABLETY/Aktualizacja Qualcore 7022 3G.pdf

La pasul 5 daca apas pe power si apoi volume - nu se intampla nimic, daca apas butonul de reset cu un ac, se opreste tableta. L.E. de fapt, la pasul 4 nu imi apare pe ecran cum e imaginea din pdf FDL Downloading.

Ce solutie ar fi?
 
Last edited:
Nu mai gasesc factura si certificatul de garantie si ma astept sa mi se refuze garantia pemotiv ca tableta 'merge'.
 
Victorie!

Incercasem KingoRoot versiunea de android si nu a reusit asa ca am renuntat. Dar acum am vazut ca exista o versiune de windows care (dupa a doua incercare) a rezolvat problema. Apoi, cu SuperUser oferit tot de KingoRoot, am putut sa sterg mizeria. La sfarsit i-am dat unroot si tableta e in starea pe care mi-o doream.

Multumesc de link IceCub, daca nu vedeam ca exista si versiune de win nu o scoteam la capat.
 
Back
Top