Ma refeream la titlu cu "cheaper in Q4", ceea ce nu cred ca o sa se intample. Intel nu tine pe piata 2 generatii deci in momentul ala o sa ai deja doar generatia viitoare si aia nu cred ca o sa fie mai ieftina decat cea actuala, chiar daca e mai ieftin de produs. Mai mari cu siguranta vor deveni dar nu stiu cat de "mai ieftine".
Nu se stie niciodata dar Intel nu si-a facut niciodata renume prin preturi mici sau reduceri masive de preturi.
L.E.
IceCub, evident ca pretul nu poate sa mearga decat in jos daca nu cumva da dezastrul in ei. Dar parca de la "truly affordable" ma astept la scaderi serioase de pret. Iar in momentul de fata pretul SSD-urilor de la Intel numai mic nu e. Intr-adevar, depinde mult de definitia lui affordable sau cheaper dar cand vad SSD-uri de 1000-2000 de lei primul lucru care imi vine in minte cu siguranta nu e affordable. Evident ca te raportezi la tehnologia clasica, hardurile cu platane.
miahi, din doua in doua generatii cred ca apar chestii de-astea "la limita absoluta a tehnologiei". Acum ceva vreme toti plangeau ca vine peste noi electromigrarea si nu mai poti sa faci OC sau sa cresti un voltaj la noile procesoare pentru ca iti crapa. Uite ca s-a rezolvat problema. Se mai spunea ca 22nm e limita absoluta a siliciului dar tinand cont ca 32nm e deja in productie, 22nm trebuie sa fie in faza de testare si poate s-a trecut si mai departe. Nu spun ca e usor sa dezvolti o tehnologie noua dar daca gasesti ceva si e prea scump pentru cumparatori atunci nu ai gasit inca ce trebuie
.
Deci pe aia cu 2012 cu truly affordable o cam cred. In primul rand pentru ca mai sunt 2 ani si ceva, in al doilea rand pentru ca vine sfarsitul lumii si ar cam fi vremea sa faca si astia o fapta buna. Dar nu ma bazez ca in jumatate de an o sa avem SSD-uri prea ieftine. Probabil cheaper pe hartie, pentru ca tot ce se lanseaza acum deja are preturi fantastice.