Stiri si noutati in domeniu - Stocarea datelor

Thor

Membru Junior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
2,076
Probabil se referea la politica de lichidare a stocurilor.
 

JustIn

Membru Senior
Joined
Jun 6, 2005
Messages
302
Si tot nu vad de ce ar trebui sa creasca preturile? Erau cele mai bune sau singurele HDD de pe piata? Aveau ceva deosebit? Din punctul meu de vedere, HDD a ajuns in acest moment exact ca si DVDRW, nu prea mai conteaza ce cumperi, capacitate sa fie, ca preturile oricum sunt mici per GB si iti poti permite pe orice placa de baza sa faci un amarat de RAID 1 fara sa te doara capul...
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Preturile in canalul de distributie la noi sunt influentate mai mult de altii (factori sau persoane) decat de producator, asa ca nu as arata cu degetul spre Samsung.
 

chrisTian

Membru
Joined
Jan 6, 2006
Messages
361
Samsung nu mai fabrica si vinde HDD-uri, asa ca nu are la ce sa faca promotii. Nu crezi?
Sa inteleg ca Seagate i-a cumparat (vorbesc doar de divizia hdd) doar pt. tehnologiile lor in domeniul stocarii flash ? De cat timp nu mai face hdd-uri ? Stiu ca modelele lor F1 & F3 sunt destul de bine vazute la noi. (din ce spun alti forumisti, pe unde citesc si eu; un distribuitor de hdd Samsung sigur are cifre "reale" si poate sa traga concluzii avizate).
Ca idee, cand au anuntat Samsung ca nu mai fabrica hdd ? Cred ca am ratat stirea. Din cate vad produsele EOL se limiteaza la 500GB, nu la 2TB.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,860
N-ai inteles. Nu mai fabrica HDD-uri Samsung pentru ca si-au vandut fabricile catre Seagate impreuna cu restul diviziei. Fostele HDD-uri Samsung fizic probabil ca inca se mai produc, cu oaresce modificari, si se vand ca Seagate.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,450
Asta s-a intamplat acum cateva saptamani, sunt gata sa fac pariu ca se vor mai gasit HDD-uri Samsung chiar si pe la finele anului daca nu chiar mai mult - sa nu uitam ca Seagate a cumparat si Maxtor acum cativa ani si cu toate astea au mai existat HDD-uri purtand acest nume, de obicei fiind vorba de modele Seagate din generatia anterioara.
 
Top Bottom