nicolin
Banned
Asadar aproape ca am ajuns la dispozitivul pe care mi l-am imaginat mai demult.
Este vorba de un Lenovo Idepad S10-3t care are incorporat si un modul TV/Radio incoorporat.
Tocmai ce am reusit sa-mi deblochez si stick-ul Huawei K3765, atat apropos de functionare in orice retea dar i-am activat si functia de voce.
Si da, am incercat sa-l folosesc ca un telefon mobil - merge.
Singurul lucru care-mi mai lipseste acum este un modul GPS.
Imi doresc o chestiune mai compacta, gen asa ceva, adica tot un stick USB.
Am mai gasit si altceva, gen acesta.
Va intreb acum daca aveti experienta cu asemenea dispozitive si daca ma puteti sfatui, sa ma indrumati catre un anume model mai performant, dar nu foarte scump.
De preferat ar fi o solutie gen stick a.i. sa nu ma incurc chiar atat de mult cu fire, cabluri lungi, adica messy stuff.
Mai ales ca netbook-ul isi va gasi, foarte probabil, si un loc'sor pe bordul masinii (da, am invertor, deci nu-i bai apropos de consum).
Asadar, pareri, idei, sugestii?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Este vorba de un Lenovo Idepad S10-3t care are incorporat si un modul TV/Radio incoorporat.
Tocmai ce am reusit sa-mi deblochez si stick-ul Huawei K3765, atat apropos de functionare in orice retea dar i-am activat si functia de voce.
Si da, am incercat sa-l folosesc ca un telefon mobil - merge.
Singurul lucru care-mi mai lipseste acum este un modul GPS.
Imi doresc o chestiune mai compacta, gen asa ceva, adica tot un stick USB.
Am mai gasit si altceva, gen acesta.
Va intreb acum daca aveti experienta cu asemenea dispozitive si daca ma puteti sfatui, sa ma indrumati catre un anume model mai performant, dar nu foarte scump.
De preferat ar fi o solutie gen stick a.i. sa nu ma incurc chiar atat de mult cu fire, cabluri lungi, adica messy stuff.
Mai ales ca netbook-ul isi va gasi, foarte probabil, si un loc'sor pe bordul masinii (da, am invertor, deci nu-i bai apropos de consum).
Asadar, pareri, idei, sugestii?
Multumesc anticipat pentru ajutor.