Stand-up comedy

war4peace

Membru Senior
Thank you. Căutam "concertul" din care face parte faza cu indienii de multă vreme :smile: - dar nu ştiam cum se numeşte. No aşe!
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Am vazut luni Force majeure al lui Eddie Izzard. A tratat teme de istorie si de religie, dar publicul pare sa fi gustat corect glumele si nu s-a suparat precum ortodoxul pe martian. Ultima parte (~15 min) a fost mult mai amuzanta decat restul spectacolului, dar per total a fost bun.
 

unic

Membru Senior
Am vazut și eu Force Majeure, doar că la Amsterdam (luasem bilete înainte să anunțe că vine în București). Bun spectacolul, dar nu cel mai bun al lui (poate sunt eu nostalgic, dar l-am descoperit cu Definite Article și Dress to Kill, și astea mi se par mai bune).

Altfel, iubita mea soție a fost și la București (da, așa de mult îi place). Din ce mi-a spus, suportul tehnic nu se compară (la Amsterdam erau trei ecrane uriașe, să vadă ceva și cei din fundul sălii), materialul a fost în mare același, cu inevitabilele digresiuni, mai lungi sau mai scurte. La Amsterdam au fost mai multe legături cu locul (glume cu și despre olandezi și oraș), dar la București a fost mai implicat Eddie Izzard, de parcă nu îi venea să creadă că oamenii îi prind glumele și îl apreciază. Per total, i-a plăcut :smile:.

E un semn bun că un show-man de talia lui a venit în România, poate se mai încumetă și alții. Dylan Moran, auzi?
 
Top