Sistem office

Discussion in 'Ajutor: La cumpărături' started by unic, May 28, 2012.

 1. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

  Am cam ruginit și nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă pe scena hard (calculatorul de acasă are vreo 4-5 ani cred). Un prieten m-a rugat să îl ajut cu o configurație office. M-am gândit la așa ceva, dar vă rog să mă completați și corectați unde e nevoie.

  Mersi.
   
 2. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Totul pare in regula.
   
 3. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  De banii de sursă + carcasă + diferența între mobo aia și una mini ITX poate iei o carcasă mini ITX cu sursă inclusă (e.g. Antec ISK smth), și ai un sistem de 3-4x mai mic și mai silențios.

  LE: asamblat în grabă o configurație, iese puțin mai scumpă din cauza plăcilor de bază care par toate să coste mai mult dacă-s mITX -.- Mai studiază, dar dacă nu vrea gaming, un sistem micuț mi se pare mult mai indicat dpdv al zgomotului, performanței și volumului ocupat.
   
 4. Foxter

  Foxter Membru Senior

  Ar fi si asta + monitor, dar doar daca amicul tau e interesat de consum redus si spatiu mic ocupat, altfel e pur si simplu pulverizat ca performanta de sistemele de mai sus.
   
 5. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

  Multumesc de sfaturi, am comandat (am folosit și codul tovarășului dac, sper să nu se supere). Sunt curios și eu de carcasa mITX. Vă spun impresii când ajunge.
   
 6. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Păi ce ai comandat exact? :biggrin: Carcasa mITX este foarte ok, deși-ți cam rupi degetele montând chestii pe final merită :smile: Partea proastă este că acceptă unități optice doar de laptop, dar se pare oricum că nimeni nu prea mai folosește unități optice :smile:
   
 7. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Ioi multam' nenea, da' nici macar n-am dat f'un sfat ceva. :embarassed:
   
 8. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

  Nu acum, ai dat tu altă dată.

  De comandat am făcut o combinație între ce mă gândeam eu și ce a propus Motanul, plus mouse și tastatură. Să vedem ce iese, se pare că joi vine și îl asamblez atunci.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice