Sistem office

unic

Membru Senior
Am cam ruginit și nu mai sunt la curent cu ce se întâmplă pe scena hard (calculatorul de acasă are vreo 4-5 ani cred). Un prieten m-a rugat să îl ajut cu o configurație office. M-am gândit la așa ceva, dar vă rog să mă completați și corectați unde e nevoie.

Mersi.
 
De banii de sursă + carcasă + diferența între mobo aia și una mini ITX poate iei o carcasă mini ITX cu sursă inclusă (e.g. Antec ISK smth), și ai un sistem de 3-4x mai mic și mai silențios.

LE: asamblat în grabă o configurație, iese puțin mai scumpă din cauza plăcilor de bază care par toate să coste mai mult dacă-s mITX -.- Mai studiază, dar dacă nu vrea gaming, un sistem micuț mi se pare mult mai indicat dpdv al zgomotului, performanței și volumului ocupat.
 
Ar fi si asta + monitor, dar doar daca amicul tau e interesat de consum redus si spatiu mic ocupat, altfel e pur si simplu pulverizat ca performanta de sistemele de mai sus.
 
Multumesc de sfaturi, am comandat (am folosit și codul tovarășului dac, sper să nu se supere). Sunt curios și eu de carcasa mITX. Vă spun impresii când ajunge.
 
Păi ce ai comandat exact? :biggrin: Carcasa mITX este foarte ok, deși-ți cam rupi degetele montând chestii pe final merită :smile: Partea proastă este că acceptă unități optice doar de laptop, dar se pare oricum că nimeni nu prea mai folosește unități optice :smile:
 
Nu acum, ai dat tu altă dată.

De comandat am făcut o combinație între ce mă gândeam eu și ce a propus Motanul, plus mouse și tastatură. Să vedem ce iese, se pare că joi vine și îl asamblez atunci.
 
Back
Top