Sistem ieftin facebook, Youtube, mail, IM, filme, browsing internet, basic office

Foxter

Membru Senior
O amica vrea pt mama ei un sistem ieftin pt facebook, Youtube, mail, IM, browsing internet, basic office. A comandat sistemul asta. Din ce am citit aici la comentarii unii zic ca carcasa e cam inghesuita si fanurile de 60mm din spate sunt cam galagioase. In afara de aceste potentiale probleme, ar mai fi si Flash-ul.

Poate sa imi spuna cineva cum e treaba cu carcasa (Cosmin C cred ca a vazut asa ceva prin depozit), cum e cu accelerarea Flash prin GPU la Youtube style sites,si cu puterea procesorului in situri cu flash non-videoclips ? Also, trebuie ceva configurari complicate la playerul de filme sau ajunge instalat un VLC cu GPU acceleration bifat ?

Eventual, daca se gaseste un sistem la aceiasi bani mai bun, nu va sfiiti sa il recomandati.

Multumesc anticipat.
 

L

factorul uman
Also, trebuie ceva configurari complicate la playerul de filme sau ajunge instalat un VLC cu GPU acceleration bifat ?
Use SPlayer. Nu trebuie sa-i faci nicio setare. E gata configurat. Best player, IMHO.
 

IceCub

Membru Senior
Am avut de-a face cu carcasele alea (am vandut multe la Euro200). Sunt foarte inghesuite si galagioase. HDD-ul este prins sub unitatea optica, iar accesul la "maruntaiele" sistemului este dificil. De asemenea, carcasa nu impresioneaza deloc la calitatea constructiei, trapa de la unitatea optica avand tendinta de a pica prima. O alta potentiala problema de care m-am lovit, carcasa putand fi folosita atat ca desktop cat si ca tower, este ca unele unitati optice refuza sa deschida tray-ul atunci cand sunt in pozitie verticala.

Despre Flash nu ai de ce sa-ti faci probleme. Eu lucrez zilnic pe un netbook cu E-350 si merg clipurile Youtube in 1080p/filmele HD fara probleme.
- atata timp cat folosesti ultima versiune de Flash care stie accelerare GPU, radeon-ul 6310 face fata cu succes.
- pentru filme HD folosesc MPC-HC (iti pot da setarile de configurare la nevoie) iar 1080p merge impecabil.
- probleme am avut doar la combinatia Firefox + HTML5 dar asta pentru ca Firefox nu folosea GPU la decodarea H.264.
 
Top