Incearca sa gasesti in alta parte, daca nu reusesti ma mai gandesc eu daca te pot ajuta, in sensul de a ma desparti de amintirile numite Voodoo2 12 mb sau Voodoo3 16 mb. Iti dau o saptamana sa gasesti la altul, si sa mai reflect si eu la sensul vietii...
P.S. E pentru tine personal sau pentru vreun (ne)cunoscut ?
E pentru mine personal, e computerul cu care mă joc (când apuc

) Star Wars Episode I Racer şi alte nebunii cu joystick-ul pe game port. Ocazional câte un Quake I, etc

Deh, se pare că un sistem mainstream anul trecut e prea rachetă pentru jocurile de genul
Chestia cu driverul nu ştiu care e, ăsta îi scos de pe s3comsomething, cică site oficial, Powerstrip spune că-s 4.7MB liberi la 1024x768 şi 2.7MB la 1280x1024. N-am avut timpul necesar să aprofundez şi chiar nu stau să sap după drivere, mai ales că alea de Windows 2000 cică-s integrate în SO
Apropos de driver, am fix unul d-ăla în computerul (coincidenţă?) părinţilor, care a fost convins foarte uşor să se instaleze cu unul din driverele oficiale, fără mare chinuială - evident am încercat vro dooj de versiuni - deh, îl mai apucă şi pe taică-meu reinstalarea de Winblows câteodată din motive deseori obscure şi p-ormă sună la mine să-i descriu pas cu pas cum am făcut pe Minitehnicus şi facturile îs scumpe la fel ca şi timpul