Scanner flatbed A4

Discussion in 'Ajutor: La cumpărături' started by Quark, May 20, 2014.

 1. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  M-ar interesa un scanner flatbed A4 care sa scaneze foarte repede un document la o apasare de buton (de pe scanner) si sa-l salveze automat in formatul si in directorul salvat de mine ca optiuni de configurare.

  De ex. dupa ce instalez softul scannerului il configurez sa salveze automat in c:\scanner\ in format jpeg la calitate 75%. Pun documentul, apas butonul de pe scanner, el scaneaza si salveaza automat si de la capat.

  Exista asa ceva? :smile: Asta face scannerul meu actual dar foarte lent (15..20 de sec / document). :sad:
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

 3. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Urate cifrele alea (preturile)... :frown: Serioux nu face scannere d'astea? :biggrin: Altfel mi-e teama ca raman la HP-ul actual.
   
 4. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Viteze mari se obțin mișcând hârtia cu un Automatic Document Feeder prin dreptul capului de scanare parcat în dreptul unei fante. De asemenea, trebuie un buffer mai mare și controller propriu ca să facă asta mai rapid decât ar face-o controlat de software prin USB. Deci, costuri mai mari.

  Apoi, nevoia de scanare rapidă e de regulă la birouri mari, vei găsi așa ceva în multifuncționale de capacitate foarte mare și cost pe măsură.
   
 5. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Dezinstalat "driverul" original HP (95MB), pus Vuescan (12MB), face exact ce-i cer la 20 sec./pagina @ 150dpi full color (atat am nevoie pentru acte).

  Beau si bere de diferenta. :goofy:
   
 6. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Păi nu ziceai că tot atât durează și cu driver-ul HP? Pentru că principala problemă e cât de repede se mișcă scanner-ul, nu softul în sine.
   
 7. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  L-a molipsit Marius :biggrin:
   
 8. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Da, dar am castigat 80M pe hdd. Plus ca Vuescan are infinit mai multe optiuni de scanare decat oferea softul original HP.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice