Scanner flatbed A4

Quark

Zis și Brucan
M-ar interesa un scanner flatbed A4 care sa scaneze foarte repede un document la o apasare de buton (de pe scanner) si sa-l salveze automat in formatul si in directorul salvat de mine ca optiuni de configurare.

De ex. dupa ce instalez softul scannerului il configurez sa salveze automat in c:\scanner\ in format jpeg la calitate 75%. Pun documentul, apas butonul de pe scanner, el scaneaza si salveaza automat si de la capat.

Exista asa ceva? :smile: Asta face scannerul meu actual dar foarte lent (15..20 de sec / document). :sad:
 

Quark

Zis și Brucan
Urate cifrele alea (preturile)... :frown: Serioux nu face scannere d'astea? :biggrin: Altfel mi-e teama ca raman la HP-ul actual.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Viteze mari se obțin mișcând hârtia cu un Automatic Document Feeder prin dreptul capului de scanare parcat în dreptul unei fante. De asemenea, trebuie un buffer mai mare și controller propriu ca să facă asta mai rapid decât ar face-o controlat de software prin USB. Deci, costuri mai mari.

Apoi, nevoia de scanare rapidă e de regulă la birouri mari, vei găsi așa ceva în multifuncționale de capacitate foarte mare și cost pe măsură.
 

Quark

Zis și Brucan
Dezinstalat "driverul" original HP (95MB), pus Vuescan (12MB), face exact ce-i cer la 20 sec./pagina @ 150dpi full color (atat am nevoie pentru acte).

Beau si bere de diferenta. :goofy:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Păi nu ziceai că tot atât durează și cu driver-ul HP? Pentru că principala problemă e cât de repede se mișcă scanner-ul, nu softul în sine.
 

Quark

Zis și Brucan
Da, dar am castigat 80M pe hdd. Plus ca Vuescan are infinit mai multe optiuni de scanare decat oferea softul original HP.
 
Top