Scanner flatbed A4

Quark

Zis și Brucan
M-ar interesa un scanner flatbed A4 care sa scaneze foarte repede un document la o apasare de buton (de pe scanner) si sa-l salveze automat in formatul si in directorul salvat de mine ca optiuni de configurare.

De ex. dupa ce instalez softul scannerului il configurez sa salveze automat in c:\scanner\ in format jpeg la calitate 75%. Pun documentul, apas butonul de pe scanner, el scaneaza si salveaza automat si de la capat.

Exista asa ceva? :smile: Asta face scannerul meu actual dar foarte lent (15..20 de sec / document). :sad:
 
Urate cifrele alea (preturile)... :frown: Serioux nu face scannere d'astea? :biggrin: Altfel mi-e teama ca raman la HP-ul actual.
 
Viteze mari se obțin mișcând hârtia cu un Automatic Document Feeder prin dreptul capului de scanare parcat în dreptul unei fante. De asemenea, trebuie un buffer mai mare și controller propriu ca să facă asta mai rapid decât ar face-o controlat de software prin USB. Deci, costuri mai mari.

Apoi, nevoia de scanare rapidă e de regulă la birouri mari, vei găsi așa ceva în multifuncționale de capacitate foarte mare și cost pe măsură.
 
Dezinstalat "driverul" original HP (95MB), pus Vuescan (12MB), face exact ce-i cer la 20 sec./pagina @ 150dpi full color (atat am nevoie pentru acte).

Beau si bere de diferenta. :goofy:
 
Păi nu ziceai că tot atât durează și cu driver-ul HP? Pentru că principala problemă e cât de repede se mișcă scanner-ul, nu softul în sine.
 
Da, dar am castigat 80M pe hdd. Plus ca Vuescan are infinit mai multe optiuni de scanare decat oferea softul original HP.
 
Back
Top