Router pentru Telekom VDSL plus IPTV

unic

Membru Senior
No, până se îndură cei de la Telekom să răspundă, poate îmi spuneți voi: găsesc în comerț vreun router cu care să înlocuiesc un Huawei hg655b și care să îmi permită pe mai departe și IPTV-ul? Cel de acum tușește și, după un update de firmware, nici nu mai pot schimba DNS-urile. mersi.
 

Quark

Zis și Brucan
Nu, nu te lasa. Incearca un factory reset (tine apasat butonul de reset mai mult de 10 (?) secunde si ai grija sa fie cuplat la linia telefonica. Dupa aia lasa-l sa blinkane linistit cate minute are nevoie, pana rebooteaza normal.
 

ipman

Membru Senior
Nici nu trebuie sa te lase. VDSL-ul e standard.
Trebuie doar ca noul router sa poata fi configurat corespunzator, adica internet routed cu dhcp si IPTV (si voce daca ai) bridging.
 

Quark

Zis și Brucan
Povestea mea: cand am primit routerul, am dezactivat (de paranoic) orice acces din WAN, inclusiv ACS. Firewallul routerului mi-a permis atunci sa fac treaba asta. Dupa cateva luni m-am trezit cu routerul cu firmware-ul updatat (de ei), cu parola de administrare pusa pe default (admin / admin) si fara posibilitatea de a mai dezactiva accesul ACS din WAN (bifa nu mai functioneaza). Deci... :biggrin:
 

Attachments

  • ACS.gif
    ACS.gif
    13.6 KB · Views: 21
Last edited:

ipman

Membru Senior
Quark nu vad ce legatura are ce spui tu cu ce am spus eu mai sus.

Cat despre modemul tau, ce s-a intamplat n-are nici o legatura cu firewall-ul.
 
Top